associated press Πώς θα κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει πιο αδύνατο χωρίς να χάσεις κιλά;

Απλά καθημερινά κόλπα που θα βελτιώσουν την εμφάνισή σου.

Κανείς δε θέλει ένα στρογγυλό πρόσωπο. Οι γωνίες του προσώπου δείχνουν αρρενωπότητα και αποτελούν το Άγιο Δισκοπότηρο της εξωτερικής εμφάνισης. Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η πλειοψηφία ψάχνεται στο πώς θα καταφέρει να χάσει κιλά και να σμιλεύσει το κορμί της. Μαζί με το κορμί, πακέτο πάει και το πρόσωπο καθώς είναι ο καθρέφτης μας.

Πώς θα καταφέρουμε να κάνουμε το πρόσωπό μας να δείχνει πιο αδύνατο χωρίς να χάσουμε κιλά; Υπάρχουν τρόποι; Η απάντηση είναι «ναι».

Αλάτι, ο μεγάλος εχθρός

«Το νερό έλκεται από το νάτριο σαν μαγνήτης», λέει η Melissa Majumdar, εκπρόσωπος της Ακαδημίας Διατροφής και Διαιτολογίας. «Κάθε φορά που τρώμε τροφές με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο, θα συγκρατούμε περισσότερο νερό, το οποίο μπορεί να προκαλέσει φούσκωμα και αίσθημα πρηξίματος». Για να μειώσετε την πρόσληψη νατρίου, η Majumdar συνιστά να μειώσετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα και να αυξήσετε την πρόσληψη καλίου για να εξισορροπήσετε τους ηλεκτρολύτες σας.

Τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά είναι καλές πηγές καλίου. Το ίδιο και τα όσπρια , γι' αυτό προτίμησε τροφές όπως φακές και φασόλια.

 

 

Γίνε φίλος με τα μη αλκοολούχα ποτά, τουλάχιστον τη νύχτα

Αν παρατηρήσεις πως το πρόσωπό σου φαίνεται πρησμένο το πρωί μερικά από μερικά ποτά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το αλκοόλ αφυδατώνει το σώμα και το δέρμα καθώς προσπαθεί να συγκρατήσει όσο το δυνατόν περισσότερο νερό. Η  μείωση του ποτού θα μας οδηγήσει στο να πίνουμε αρκετό νερό και αυτό είναι ευεργετικό για την υγεία. Μάλιστα τα μη αλκοολούχα ποτά θα σε βοηθήσουν στο να... κοροϊδέψεις τον εαυτό σου αναφορικά με τη γεύση του αλκοόλ.

Πώς θα καθυστερήσεις την άφιξη των ρυτίδων στο πρόσωπό σου

Μίλησε με έναν γιατρό

Αν η αλλαγή της διατροφής και η διακοπή του αλκοόλ δεν κάνουν τη διαφορά, ίσως να πρέπει να επισκεφτείς έναν γιατρό. Οι αλλεργίες ή μια βακτηριακή δερματική λοίμωξη δε θα προκαλέσει αύξηση βάρους στο πρόσωπο αλλά μπορούν να προκαλέσουν πρήξιμο του προσώπου.

Κούρεμα

Η αλλαγή ενός κουρέματος μπορεί να έχει αντίκτυπο στο σχήμα και την εμφάνιση του προσώπου. Προτίμησε κουρέματα που θα βοηθήσουν να «τραβήξουν» το πρόσωπο προς τα πάνω και να το κάνουν να φαίνεται λιγότερο γεμάτο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved