pexels Όλο και περισσότεροι άνδρες μετανιώνουν για τη μεγέθυνση πέους

Το κρίσιμο ερώτημα παραμένει. Αξίζει ένα μεγαλύτερο πέος ή αυτό που σου έδωσε η φύση και λειτουργεί σωστά;

Υπάρχουν χειρουργικές επεμβάσεις που οι περισσότεροι άνθρωποι δύσκολα θα μετανιώσουν. Και αν έπρεπε να κοιτάξουμε στην κορυφή της λίστας, φαινομενικά θα βλέπαμε εκείνη της μεγέθυνσης πέους. Ωστόσο σύμφωνα μ’ ένα δημοσίευμα του New Yorker που υπογράφει η συνάδελφος Ava Kofman, δεν είναι λίγοι οι άνδρες που βιώνουν ένα κύμα απογοήτευσης όταν... απομακρύνονται από το ταμείο. Αφού, λοιπόν, ξοδεύουν χιλιάδες δολάρια σε χειρουργικές επεμβάσεις και φεύγει ο ενθουσιασμός, έρχονται αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Ποια είναι αυτή; Χρόνιος πόνος και εφιαλτικές ταλαιπωρίες που εκτός από τις σωματικό, αφήνουν και ψυχολογικό αποτύπωμα.

 

 

Στο επίκεντρο του άρθρου βρίσκεται ένα εμφύτευμα πέους που αναπτύχθηκε από τον Dr. James Elist στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είναι γνωστός ως Penuma και αποτελεί συντομογραφία για το Penis New Man. Όπως γράφει η Kofman, ο άνδρας που το είδε «τρόμαξε βλέποντας τις γωνίες του εμφυτεύματος να προεξέχουν κάτω από το δέρμα, σαν ένα άκυρο οστό».

Το απλό κόλπο για να προσθέσεις εκατοστά στο πέος σου

Ωστόσο αυτό απέχει πολύ από το να είναι η μοναδική στιγμή που προκαλεί ανατριχίλα. Η Kofman περιγράφει αρκετούς ανθρώπους για τους οποίους το εμφύτευμα έσκασε κυριολεκτικά μέσα από το δέρμα τους αφήνοντας τρύπες στο πέος. Και τα πράγματα γίνονται χειρότερα, όταν φεύγουμε από το αισθητικό κομμάτι και περνάμε στην απόλαυση. Αναφορικά με το θέμα του σεξ, πολλοί άνδρες ισχυρίστηκαν ότι το βρήκαν επώδυνο μετά τη χειρουργική επέμβαση. Κάποιος το σχολίασε σαν να αισθάνεται «πως κάποιος κολλάει μέσα του ένα μαχαίρι» όταν προσπάθησε να κάνει σεξ με την κοπέλα του.

 

 

Στη συνέχεια του άρθρου η Kofman παρουσιάζει το προφίλ ενός πλαστικού χειρουργού που έχει αναπτύξει ειδικότητα στην αφαίρεση του εμφυτεύματος, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ορισμένοι από τους λήπτες των εμφυτευμάτων ήταν στην πραγματικότητα ευχαριστημένοι από τη διαδικασία, το αποτέλεσμα και τις συνέπειές της.

Ωστόσο το κρίσιμο ερώτημα παραμένει. Αφού γνωρίζεις τη μεγάλη εικόνα, αξίζει ένα μεγαλύτερο πέος ή αυτό που σου έδωσε η φύση και λειτουργεί σωστά;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved