Unsplash Αυτή η προπόνηση AMRAP ήρθε από την Κόλαση

Ένα 20λεπτο που θα κάνει το μεταβολισμό σου να τρέχει με χίλια.

Κανείς δεν αγάπησε το CrossFit. Τουλάχιστον πριν δει τα αποτελέσματα στο σώμα του. Μάλιστα υπάρχουν αρκετές παραλλαγές του για να μη βαριέσαι ή για να αποδεχτείς ότι δε θα ξαναπατήσεις. Μπορείς να έχεις ακούσει για το περιβόητο «Angie», το οποίο απαιτεί 100 έλξεις, 100 push-ups, 100 sit-ups και 100 air squats. Οι ασκούμενοι δεν μπορούν να ξεκινήσουν τον επόμενο γύρο επαναλήψεων μέχρι να ολοκληρώσουν τον τελευταίο. Αν το έχεις δοκιμάσει έστω και μια φορά, καταλαβαίνεις τους λόγους που αποτελεί μία πραγματική Κόλαση.

 

 

Ωστόσο πέρα από το «Angie» υπάρχει και ένας από τους δημοφιλέστερους όρους του CrossFit και υπόσχεται εντυπωσιακά αποτελέσματα. Πρόκειται για το AMRAP. Ένα ακρωνύμιο που σημαίνει «As Many Reps As Possible» ή «As Many Rounds As Possible». Όσες περισσότερες επαναλήψεις ή γύρους μπορείς και θα σε βοηθήσει στην ενδυνάμωση των μυών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Αυτό είναι το είδος της προπόνησης που δε θέλεις και δεν πρέπει να κάνεις συχνά παρά μόνο όταν αισθάνεσαι γεμάτος ενέργεια. Παρακάτω βρήκαμε ένα πρόγραμμα για ασκήσεις σωματικού βάρους που είμαστε σίγουροι ότι θα σου προσφέρουν εντυπωσιακά αποτελέσματα και οφείλεις να κάνεις όσο το δυνατόν περισσότερους γύρω μέσα σε 20 λεπτά.

Αυτή η προπόνηση μπορεί να γίνει οπουδήποτε και δεν απαιτεί εξοπλισμό:

10 burpees

 

 

15 Air Squats

 

 

30 Jab-Cross Combos

 

 

20 Mountain Climbers

 

 

25 Tuck Jumps



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved