Τέσσερις ασκήσεις που κρατάνε τον Jason Momoa σε φόρμα

Έσωσε το Fast X όχι μόνο με την παρουσία του αλλά και με την φυσική του κατάσταση.

Γενικά, ο Kal Drogo της καρδιάς μας το έχει αυτό. Είτε στο Aquaman, είτε στο Justice League και πόσο μάλλον στο Lost Kingdom, είναι από τους τύπους που σώζουν σειρές και ταινίες με την παρουσία τους. Και μπράβο του.

Εκτός όμως από καλός ηθοποιός είναι και σκληρός εργάτης. Μέσα και έξω από τα πλατό. Ο Jason Momoa έκανε πολύ δουλειά για να καταφέρει να δείξει ετοιμοπόλεμος στο Fast X, αλλά πέρα από το απαιτητικό του πρόγραμμα, ήταν τέσσερις οι μόνιμες ασκήσεις που φρόντισαν να τον κάνουν θηρίο.

Ακολούθησε το παράδειγμα του στη δική σου προπόνηση.

 

Διάβασε επίσης: To μυστικό του Jason Momoa είναι στη διατροφή.

 

Swings με kettlebells

Ιδανικό για κορυφώσεις στα χέρια και για να σφίξεις τους κοιλιακούς σου. Ο Momoa έκανε 3 σετ των 8 επαναλήψεων τρεις φορές στην εβδομάδα ώστε να κρατήσει τα παραπάνω σε φόρμα.

 

 

Χτυπήματα στο σάκο

Θέλεις cardio και ταυτόχρονα αύξηση μυϊκής δύναμης; Δώσε στο μποξ την προσοχή που του αξίζει. 30 δευτερόλεπτα με χτυπήματα γύρω από το σάκο και 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση. Ακούγεται εύκολο αλλά όχι όταν πρέπει να το κάνεις για πέντε γύρους.

 

 

Καλλισθενική

Ο πλέον κορυφαίος τρόπος για αναερόβια εκγύμναση των μυών σου. Και τι χρειάζεται να κάνεις; Να περπατήσεις σαν αρκούδα – ειδικά για το Jason Momoa, είναι κάτι που του βγαίνει φυσιολογικό. Bear crawls λοιπόν και φρόντισε να έχεις σωστή στάση για να μην καταπονέσεις την μέση σου. Για τέσσερις γύρους προχωράς μπρος-πίσω για 40 δευτερόλεπτα και μόλις 20 ξεκουράζεσαι.

 

 

Ελλειπτικό

Η άσκηση που έκανε ο Momoa ήταν αναρριχήσεις τρεις φορές την εβδομάδα, που είναι ούτως ή άλλως το χόμπι του. Αλλά αν το να πάρεις τα βουνά δεν είναι σίγουρα εύκολο, κάνε δουλειά με το ελλειπτικό. Για πέντε γύρους, φρόντισε για συνεχείς αλλαγές ρυθμού. Ξεκίνα με 3 λεπτά προθέρμανση σε χαμηλό ρυθμό, σπριντ για 1,5 λεπτό και στη συνέχεια πολύ χαλαρό ρυθμό για δύο λεπτά.

 

 

Δώσε πόνο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved