Το εξωπραγματικό πρόγραμμα γυμναστικής του Scott Adkins

Ο κακός του John Wick 4 είναι μία πολεμική μηχανή. Για να τα καταφέρει έχει «ματώσει» στη γυμναστική.

Ο Scott Adkins είναι αδικημένος. Όχι δεν μπορεί να έχει τη φιλοδοξία να ανήκει στο κλειστό κλαμπ των μεγάλων ηθοποιών του Hollywood αλλά ξεκάθαρα δεν έχει κερδίσει τη δόξα που του αναλογεί. Η φυσιογνωμία του είναι γνώριμη. Τον έχεις δει σε κάθε ταινία που πέφτει τίμιο ξύλο. Τον έχουμε δει να ρίχνει αλλά και να τρώει ξύλο στο τελευταίο Ip Man, στο δεύτερο μέρος των Expendables και τώρα τον απολαύσαμε στην 4η ταινία του John Wick.

 

 

Ο γεννηθείς στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας Scott Adkins έχει πατήσει τα 46 αλλά διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του. Η αγάπη του για τις πολεμικές τέχνες είναι τεράστια. Έχει ασχοληθεί με το ταεκβοντό, το kickboxing και έχει εμπειρία από krav maga, karate, aikido, jujutsu, MMA, Capoeira, wushu, τα πάντα όλα. Όλα αυτά του χρειάστηκαν στη μάχη του απέναντι στον John Wick. Στην 4η ταινία που αποτελεί μία ωδή στις ταινίες δράσης και πήγε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

Scott Adkins πώς αντέχεις με τόσο ξύλο που πέφτει στις ταινίες;

Γι’ αυτόν τον ρόλο χρειάστηκε να προετοιμαστεί σκληρά. Σε συνέντευξή του στο Men’s Health αποκάλυψε το πρόγραμμα γυμναστικής του. Αν θέλεις να το ακολουθήσεις, θα πρέπει να ματώσεις. Πρόκειται για μία ώρα MMA και Taekwondo και το αναλύει διεξοδικά στο παρακάτω video.

 

 

Πριν φύγεις, ρίξε μία ματιά και στη διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστικής του John Wick.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved