Pexels Χρειάζεσαι μόνο δύο αλτήρες για να φτιάξεις σώμα

Ακούγεται πολύ αισιόδοξο αλλά όμως είναι εφικτό.

Η αρχή ενός ταξιδιού στο χώρο της γυμναστικής μπορεί να είναι δύσκολη και συχνά γεμάτη λάθη. Αυτό συμβαίνει συνήθως με τις προπονήσεις στο σπίτι, καθώς οι περισσότεροι αρχάριοι ντρέπονται και ανησυχούν για το τι μπορεί να σκεφτούν τα άλλα άτομα στο γυμναστήριο.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι οι άλλοι άνθρωποι συνήθως εστιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό που κάνουν και δεν έχουν το χρόνο να κρίνουν τους άλλους. Γεγονός είναι επίσης ότι όλοι όσοι δουλεύουν πάνω στον εαυτό τους αξίζουν αναγνώριση. Και δεν έχει σημασία αν αυτό το άτομο βρίσκεται στην αρχή του ταξιδιού του ή αν ασκείται εδώ και χρόνια.

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν θέλετε να πάτε στο γυμναστήριο, δεν υπάρχει τίποτα το κακό σε αυτό. Μπορείτε εύκολα να ασκηθείτε στο σπίτι και ίσως με τον καιρό να μπείτε και στο γυμναστήριο.

 Βγάζεις το πρόγραμμα γυμναστικής του Bruce Lee;

 
 

Μάλλον ήρθε ο καιρός να ξεθάψεις τα βαράκια σου από το πατάρι που τα είχες όταν ήσουν ακόμη φοιτητής, δεν είναι κακή ιδέα μιας και μάθαμε πως είναι δυνατόν να γίνεις φέτες μόνο με αυτά και χωρίς κανέναν τρελό εξοπλισμό.

 Οι χειρότερες συμβουλές γυμναστικής που όλοι έχουμε ακούσει

 
 

Με ένα ζευγάρι αλτήρες (ακόμη και αν δεν τα βρεις, αγόρασε ένα, δεν κοστίζει πάνω από 10-15€) μπορείς να διογκώσεις ώμους, μπράτσα, στήθος, μηρούς, να γραμμώσεις την κοιλιά και να διώξεις το λίπος από παντού, όπως θα έκανες και στο γυμναστήριο με μπάρες και ιμάντες -αλλά στον ελάχιστο χώρο και σε βολικό χρόνο.

Δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved