O Jonathan Majors έδωσε και την ψυχή του στη διατροφή για το Creed 3

Το αναλυτικό πρόγραμμα διατροφής που γέννησε τον κακό της διάσημης ταινίας.

Ωραίος, ταλαντούχος, μυώδης και λίγο κάτω από το 1.90 σε ύψος, ο Jonathan Majors δίνει μια επιβλητική παρουσία τόσο στην οθόνη όσο και εκτός. Πρόσφατα είδατε τον ηθοποιό ως He Who Remains – μία δόση από τον χαρακτήρα της Marvel, Kang the Conquerer (τον οποίο θα παίξει στην επόμενη ταινία Ant-Man) - στη μεγάλη σειρά Loki.

Ακριβώς πριν από αυτό, έδωσε μια κορυφαία ερμηνεία στην σειρά επιστημονικής φαντασίας Lovecraft Country του HBO Max. Επί του παρόντος, πρωταγωνιστεί επίσης στη γεμάτη δράση βιογραφική ταινία Devotion ως Jesse Brown, ο πρώτος μαύρος αεροπόρος στην ιστορία του Ναυτικού των ΗΠΑ και φυσικά είναι εκείνος που κοντράρει τον Michael B. Jordan στην από καιρό πολυαναμενόμενη ταινία Creed III.

 

 
 

Creed 3: Ευχαριστηθήκαμε το ξύλο περισσότερο από το στόρι

Αν και δεν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να τον αντιμετωπίσετε μέσα στο ρινγκ, μπορούμε σίγουρα να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα δικό σας σώμα κάπως παρόμοιο με του Majors. Τι είναι όμως αυτή η διατροφή που τον έκανε τόσο δυνατό; Τι τρώει τέλος πάντων και μπορεί να είναι τόσο φέτες ο άνθρωπος; Εμείς ανακαλύψαμε το αναλυτικό του πρόγραμμα και σας το δείχνουμε για να πάρετε μία ιδέα και ίσως να εμπιστευτείτε κι εσείς τις χάρες του.

 

 
 

Όταν προετοιμάζονται για μια ταινία πυγμαχίας, οι ηθοποιοί συνήθως αναλαμβάνουν να αυξήσουν τον όγκο και στη συνέχεια να μετατρέψουν το περιττό λίπος σε μυ κατά τη διάρκεια μιας προσεκτικά σχεδιασμένης ρουτίνας δίαιτας. Συγκεκριμένα, ο Majors είπε στο Men’s Health ότι έβαλε επιπλέον 10 κιλά για το Creed, επιπλέον πέντε κιλά για τον ρόλο του Kang και στη συνέχεια άλλα έξι κιλά για το Magazine Dreams. Όλο αυτό το διάστημα, διατήρησε το ποσοστό λίπους του σώματός του κάτω από το 10 τοις εκατό.

Σε μια σύντομη συνέντευξη στο E! τον Οκτώβριο, ο Majors μοιράστηκε επίσης λεπτομέρειες σχετικά με τη διατροφή και το πρόγραμμα διατροφής του. Στο πλαίσιο της εκπαίδευσής του για το Creed III, είπε ότι έτρωγε πολύ κοτόπουλο, γαλοπούλα, βίσονα και τόνους από ρύζι.

 

 
 

Η διατροφή του Michael B. Jordan για το Creed 3

Με άλλα λόγια: πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και υγιή λίπη. Αυτό είναι πολύ λογικό, ενώ τα άπαχα κρέατα όπως το κοτόπουλο, η γαλοπούλα και ο βίσονας παρέχουν άφθονες ποσότητες πρωτεΐνης για να διατηρήσουν τη μυϊκή δύναμη και να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των μυών κατά τη διάρκεια ακραίων αγωγών φυσικής κατάστασης. Εν τω μεταξύ, οι υδατάνθρακες στο ρύζι παρέχουν μια ουσιαστική ώθηση ενέργειας πριν από την προπόνηση και επίσης βοηθούν στην αποκατάσταση μετά το τέλος των ασκήσεων.

Ας δούμε όμως εδώ τι έτρωγε αναλυτικά ο Jonathan Majors:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved