pexels Οι βασικοί λόγοι που μέχρι σήμερα δεν ξέρεις τι σημαίνει six pack

Όχι δεν μιλάμε για το six pack με τις μπίρες.

Ξεκινάμε από τα βασικά: δεν κάνεις καλή διατροφή κι επίσης δεν κάνεις γυμναστική, οπότε οι κοιλιακοί σου απλά δεν υπάρχουν ή έστω υπάρχουν μέσα σε μία θάλασσα από λίπος. Κάπου εκεί μέσα πρέπει να ψάξεις και να τους βρεις, όχι με φακό, όχι με GPS αλλά με πολύ κόπο και πολύ πάθος. Μόνο έτσι θα βγουν στην επιφάνεια, πάρτο απόφαση.

Οι γραμμωμένοι κοιλιακοί ή αλλιώς το 6 pack είναι όνειρο για πολλούς, τόσο για άντρες όσο και για γυναίκες. Στην πραγματικότητα μόνο το 5% έχει γραμμωμένους κοιλιακούς στις μέρες μας. Ο περισσότερος κόσμος αναζητεί τον τρόπο για το πως να κάνω γράμμωση στους κοιλιακούς σε 30 μέρες.

Όλο και περισσότεροι άνδρες πληρώνουν για να αποκτήσουν τις «τέλειες γωνίες» στο πρόσωπο

 
 

Ωστόσο δεν γνωρίζει τους μηχανισμούς και τη διαδικασία που απαιτείται. Πρέπει να διευκρινίσουμε πως κάποιος ο οποίος έχει επίπεδη κοιλιά και χαμηλό ποσοστό λίπους, αλλά δεν έχει κάνει ποτέ την κατάλληλη γυμναστική δεν έχει το 6 pack. Έχει απλά επίπεδη κοιλιά.

Για να αποκτήσει κάποιος το 6 pack χρειάζεται προσπάθεια και χρόνο. Το six pack δεν χτίζεται από τη Δευτέρα εώς την Παρασκευή. Πρέπει επίσης να επισημάνουμε πως όσο δύσκολα χτίζεται τόσο εύκολα χάνεται, κυρίως εάν κάνουμε λάθος διατροφή. Υπάρχουν μια σειρά από παράγοντες για το πόσο λίπος σε ένα μήνα μπορεί να χάσει κάποιος και μάλιστα από την περιοχή της κοιλιάς. Συνήθως τα τελευταία 2-3 κιλά λίπους είναι τα πιο δύσκολα για να φύγουν.

 

 
 

Τι κάνεις όμως λάθος και δεν έχεις κοιλιακούς; Ας ξεκινήσουμε από το να μην ξεχνάς να αναπνέεις κατά τη διάρκεια της άσκησης. Καμιά φορά, πάνω στην κούραση και την πίεση τη στιγμή των κοιλιακών, ξεχνιόμαστε και δεν αναπνέουμε καθόλου. Αυτό μας κουράζει περισσότερο και θέτει σε κίνδυνο τη λεκάνη και τη σπονδυλική στήλη. Με το να αναπνέεις, οι κοιλιακοί σου δουλεύουν περισσότερο ακόμα και στις απλές ασκήσεις όπως η σανίδα ή τα squats. 

Ο συνδυασμός των κοιλιακών με μια ισορροπημένη διατροφή και αερόβια άσκηση, αυξάνει τις καύσεις και το μεταβολισμό, μειώνει το συνολικό ποσοστό λίπους στο σώμα και κάνει ορατό το πολυπόθητο 6 pack.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved