Getty Ο Hugh Jackman «λιώνει» στο φαγητό για να ξαναγίνει Wolverine

Αποκάλυψε τις θερμίδες που καταναλώνει καθημερινά, ώστε να επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ στο «Deadpool 3».

Ο Hugh Jackman έχει μπει σε mood Wolverine. Δείχνει πιο έτοιμος και αποφασιστικός από ποτέ ώστε να μεταμορφωθεί σε superhero, αναφορικά με τις ανάγκες του ρόλου του για το Deadpool 3. Η απάντηση για το ρόλο του ως Wolverine και τη συμμετοχή του στο Deadpool θα έρθει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου του 2024. Έχουμε χρόνο μέχρι το «Wolverine Returns». Ωστόσο ο 54χρονος ηθοποιός οφείλει να δουλέψει από τώρα ώστε να είναι έτοιμος. Εκτός από το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και την γυμναστηριακή «κόντρα» με τον κολλητό του και συμπρωταγωνιστή Ryan Reynolds, ο Jackman αποκάλυψε και το πρόγραμμα διατροφής του.

 

 

Σε συνέντευξή του στο This Morning του ITV, αποκάλυψε ότι καταναλώνει καθημερινά 5500 θερμίδες για να είναι έτοιμος για το ρόλο. Για τους... απλούς θνητούς, η ποσότητα είναι εξωφρενική, ωστόσο για τον star είναι κάτι οικείο. «Μετράω το φαγητό μου. Η ποσότητα των υδατανθράκων και της πρωτεΐνης πρέπει να είναι συγκεκριμένη. Όπως ακριβώς και η ποσότητα του λίπους».Ο ίδιος παραδέχεται πως είναι δύσκολο να καταναλώνει τόσο πολύ φαγητό κάθε μέρα, αλλά η σύζυγός τους, Deborra-Lee Furness, δεν δείχνει να τον συμπονεί.

 

 

«Δεν μπορώ να σου πω πόσες φορές έχω πει, «Ω, μωρό μου, πρέπει να φάω ξανά» και η γυναίκα μου είναι σε φάση «Σκάσε!», ανέφερε γελώντας.

Και αν δεν είχαμε γνωρίσει ποτέ τον Logan του Hugh Jackman;

Παρόλα αυτά, οι προσπάθειες του Jackman είναι η απόδειξη πως πρέπει να «ματώσεις» για να είσαι αντάξιος του ρόλους. Είτε αυτό έχει να κάνει με τη γυμναστική, είτε με τη διατροφή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved