pexels Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσες χαζές ερωτήσεις ακούνε οι γυμναστές;

Εμείς κάναμε μία σούμα από τις πιο ηλίθιες ερωτήσεις που ακούγονται μέσα στα γυμναστήρια του κόσμου.

Το γυμναστήριο είναι για πολλούς ένας χώρος ιερός, είναι το μέρος όπου πάνε για να νιώσουν λίγο καλύτερα με το σώμα τους, και το σώμα, όπως όλοι φυσικά ξέρουμε πολύ καλά, είναι το «σπίτι» του πνεύματος. Οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτά τα μέρη ακούν κάθε μέρα πολλά και διάφορα διαμάντια από πελάτες που δεν έχουν ακόμη ιδέα από γυμναστική ή και ακόμη από την συναδελφικότητα ενός γυμναστηρίου. Όσοι είναι γυμναστηριακοί ξέρουν για τι πράγμα μιλάμε εδώ, όσοι δεν έχουν πατήσει ακόμη το πόδι τους σε ένα τέτοιο χώρο, τότε καλά θα κάνουν να διαβάσουν αυτό το άρθρο. Θα τους βοηθήσει να μην κάνουν αχρείαστες ερωτήσεις και να επικεντρωθούν στο σώμα τους.

 

 
 

Στο Μεξικό υπάρχει το πιο παράξενο γυμναστήριο στον κόσμο

Ένας προπονητής είναι σαν τον δάσκαλο στο σχολείο, πρέπει να τον σεβόμαστε και να έχουμε υπομονή μαζί του, όπως έχει κι αυτός με εμάς. Πρέπει να εξηγεί με σαφήνεια, να απαντά με ειλικρίνεια και να καθοδηγεί τον πελάτη του με υπομονή. Αλλά υπάρχουν στιγμές που ακόμη και ένας μειλίχιος δάσκαλος μπορεί να βγει εκτός εαυτού με έναν μαθητή, ειδικά αν αυτός ο μαθητής είναι εντελώς αρχάριος. Όπως όταν, για παράδειγμα, ο μαθητής επιμένει σε απλές απορίες που ο δάσκαλος έχει πει εκατοντάδες φορές ή όταν ο μαθητής δεν κοιτάει παρά πώς θα τεμπελιάσει και θα τη σκαπουλάρει από το μάθημα.

 

 
 

Γιατί είναι λάθος να πηγαίνεις γυμναστήριο μαζί με την κοπέλα σου

Έτσι, λοιπόν μπορεί να αισθάνεται με σένα και ο προπονητής σου στο γυμναστήριο: μπαϊλντισμένος με τη συμπεριφορά σου και κυρίως, με τις ηλίθιες ερωτήσεις σου. Για να μην γίνεις το «χαζό παιδί» του γυμναστηρίου, μάθε ποιες απορίες πρέπει να έχεις ήδη λύσει πριν ξεκινήσεις να ασχολείσαι σοβαρά με τα μαθήματά σου στα βάρη, ώστε να έχεις πολύ καλή πρόοδο στο σώμα σου.

Δες εδώ τι ΔΕΝ πρέπει να ρωτάς το γυμναστή σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved