Pexels Αυτές τις γιορτές δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τα κιλά σου

Αν είσαι ψυχικά και σωματικά fit, τύφλα να έχουν οι γαλοπούλες.

O μεταβολισμός είναι το κλειδί για πολλά πράγματα στη ζωή μας, έτσι και η Πρωτοχρονιά καμιά φορά μπορεί να στηρίζεται σε αυτόν. Πόσες φορές δεν έχει τύχει να είσαι χάλια σωματικά αλλά και ψυχικά την Πρωτοχρονιά; Εγώ προσωπικά ουσιαστικά πάντα χάλια περνάω εκείνη τη μέρα, κυρίως την παραμονή. Δεν ξέρω γιατί, ενώ πάντα έχω την καλύτερη διάθεση, κάτι στο τέλος πάει στραβά και όλα είναι κάπως μίζερα. Μετά σκέφτομαι πως μπορεί να είναι και η κραιπάλη των γιορτών. Έχεις κατεβάσει άπειρη λιπαρή μάζα από φαγητό, έχεις μπουκώσει μία απίστευτη ποσότητα από ζάχαρη, ε τι θέλεις τώρα, να περάσεις και καλά μετά από όλο αυτό το διαιτητικό μακελειό; Ο μεταβολισμός σου παθαίνει σοκ ρε άνθρωπε του Θεού, είναι λογικό αυτό να επηρεάσει και την διάθεση σου. Πως όμως θα καταφέρεις να μην μπεις στο νέο έτος με την κοιλιά;

 

 

Τα πιο μοιραία λάθη που κάνεις μετά το τρέξιμο

Η μόνη λύση που έχεις για να μη σε βρει «κοιλαρά» το Νέο Έτος είναι η αύξηση του μεταβολισμού σου. Πρέπει να “ακονίσεις” την κρυφή δύναμη του σώματος σου, δηλαδή τον μεταβολισμό σου, να τον μεταποιήσεις έτσι ώστε να καίει καλύτερα το όλο σύστημα σου. Είναι καθαρά επιστημονικό ζήτημα, αλλά οφείλεις να το λάβεις σοβαρά υπόψη. Εμείς θα σου το κάνουμε όσο γίνεται πιο λιανά, ωστόσο, το παρακάτω κείμενο θέλει μελέτη. Διάβασε το με τη δέουσα προσοχή -είναι η μοναδική διέξοδος που έχεις ώστε να μην πάρεις ούτε γραμμάριο, τρώγοντας και πίνοντας όσο αντέχει η όρεξή σου αυτές τις Γιορτές.

Άλλωστε ποιος θέλει να μοιάζει με αρκούδα την πρώτη μέρα του χρόνου; Μάλλον κανείς μιας και οι αρκούδες ζούνε στα δάση κι εμείς ζούμε στην πόλη, ακόμη τουλάχιστον.

Παρακάτω μπορείς να δεις πώς θα αυξήσεις τον μεταβολισμό σου για να μην πάρεις πολλά κιλά στις γιορτές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved