Κλέψε ιδέες από τη διατροφική και προπονητική ρουτίνα του Πούτιν

Αν δεν ξέρει ο Βλαδίμηρος από fitness, ποιος θα ξέρει;

Όλοι οι μεγάλοι ηγέτες είχαν τη ρουτίνα τους. Το πρώτο ουϊσκάκι του Τσώρτσιλ στις 11:00 το πρωί, π.χ. Όμως αν υπάρχει ένας ηγέτης ανάλογου βεληνεκούς και διαμετρήματος που έχει μια διατροφική και αθλητική ρουτίνα από την οποία μπορείς να κλέψεις στοιχεία, αυτός είναι ο Πούτιν (Βλαδίμηρος, για τους φίλους).

Εξάλλου, τον έχεις δει. Είναι ακόμα μάχιμος και ακμαίος παρά τα 64 χρόνια του. Επομένως κάτι κάνει καλά.

Πρωινό

Όσο και αν ακούγεται παράξενο, ο Ρώσος Πρόεδρος είναι νυχτοπούλι και πέφτει για ύπνο τις πρώτες πρωινές ώρες. Επομένως ξυπνά αργά και παίρνει πρωϊνό γύρω στο μεσημέρι.

Και ο άνθρωπος ξέρει να απολαμβάνει το πρωϊνό του, το οποίο περιλαμβάνει κουάκερ (για να έχει ενέργεια για όλη την ημέρα) ή μια πλούσια ομελέτα για να γεμίσει σε πρωτεΐνες. Σε ένα πιατάκι πιο δίπλα έχει αβγά ορτυκιού και τυρί κότατζ (για επιπλέον πρωτεΐνες), ενώ, ειδικά το τυρί, είναι πλούσιο σε καλά λιπαρά. Όσο για τα αβγά, μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τις πολυβιταμίνες της φύσης.

putin 4

Προπόνηση

Μετά το πρωϊνό (μεσημεριανό για πολλούς λόγω ώρας) ο Πούτιν πάει κολύμπι (περίπου 2 ώρες) πριν ξεκινήσει ασκήσεις με βάρη. Το κολύμπι είναι μια εξαιρετική άσκηση με πολλαπλά οφέλη σε κόκαλα και αρθρώσεις. Επίσης, η αντίσταση του νερού κατά τη διάρκεια της προπόνησης βοηθά στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και στην καύση του λίπους. Άλλωστε είναι αποδεδειγμένο ότι για την ίδια διάρκεια  καις πολλές περισσότερες θερμίδες κολυμπώντας παρά τρέχοντας.

putin 1

Δουλειά

Όπως είπαμε και παραπάνω, ο Πούτιν ξυπνάει αργά εργάζεται μέχρι τη βαθιά νύχτα. Δεν είναι αυτό που περιμένεις να ακούσεις για ένα αρχηγό κράτους, όμως ο Βλαδίμηρος έχει την επιστήμη με το μέρος του. Σύμφωνα με έρευνα του Καθολικού Πανεπιστημίου της Ιεράς Καρδίας που εδρεύει στο Μιλάνο, οι νυχτερινοί τύποι είναι πιο πιθανό να βρουν δημιουργικές και πρωτότυπες λύσεις στα προβλήματα συγκριτικά με τους πρωινούς.

putin 2



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved