associated press Εσύ τολμάς να ακολουθήσεις την διατροφή του Κιλιάν Εμπαπέ

Τι τρώει και τι αποφεύγει ο Γάλλος superstar;

Τον έχουν χαρακτηρίσει ως τον επόμενο superstar του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Μαζί με τον Χάαλαντ θα αποτελέσουν το επόμενο μεγάλο δίδυμο, παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο για να καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή, εκτός από το ταλέντο χρειάζεται σκληρή δουλειά. Ο Γάλλος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και φυσικά ένα ακόμη πιο αυστηρό πρόγραμμα διατροφής. Έχει αντιγράψει μυστικά διατροφής από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι, μυστικά που μπορεί να τον βοηθήσουν να οδηγήσει την Γαλλία στην κατάκτηση του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται στα γήπεδα του Κατάρ.

 

 

Η διατροφή του είναι πλούσια σεπρωτεΐνες και υδατάνθρακες. Το αγαπημένο του πιάτο είναι τα ζυμαρικά με σολομό. Τα ζυμαρικά είναι πλούσια σε υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και βιταμίνες ενώ βοηθούν στη βελτίωση της πέψης. Ο σολομός είναι σημαντικός για την ενδυνάμωση των μυών, έχει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, συν βιταμίνες και μέταλλα. Ξηροί καρποί, ελαιόλαδο, ρύζι, αυγά, ψάρια και γαλακτοκομικά προϊόντα δεν λείπουν από το μενού, αντιγράφοντας τις συνήθειες του Λιονέλ Μέσι.

Ποιος έδωσε το θράσος στον Εμπαπέ να φέρεται σαν «Βασιλιάς» στο Παρίσι;

Ποια είναι όμως τα προϊόντα που αποφεύγει; Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφεύγει όσο μπορεί τα επεξεργασμένα προϊόντα και στη διατροφή θα συναντήσεις ελάχιστη κατανάλωση κρέατος. Ωστόσο εκεί που δείχνει κόκκινη κάρτα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι στη ζάχαρη. Μπορεί να αποτελεί πηγή ενέργειας αλλά η κατανάλωση μεγαλύτερης από τη συνιστώμενη ποσότητα έχει αρνητικές συνέπειες.

Η δράση των ορμονών μετατρέπει την περίσσεια ζάχαρης σε λίπος όταν καταναλώνεται σε μεγάλες ποσότητες. Αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού βάρους και αυξημένη κόπωση κατά το τρέξιμο. Γι’ αυτό, στο πρόγραμμα διατροφής του Γάλλου επιθετικού η πρόσληψη απλής ζάχαρης απαγορεύεται και αντικαθίσταται από σύνθετους υδατάνθρακες και πρωτεΐνες.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved