Το κατάλληλο πρόγραμμα γυμναστικής αν είσαι κοντός

Δεν χρειάζεται να είσαι θεόρατος για να χτίσεις ένα σώμα από ατσάλι.

Ένα γυμνασμένο σώμα είναι το πιο δίκαιο πράγμα στον κόσμο. Χρειάζεται καλή διατροφή, θυσίες, ιδρώτας, γυμναστική και δεν κάνει διακρίσεις αναφορικά με το ύψος. Το γεγονός πως η φύση δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη μαζί σου αναφορικά με το ύψος, δε σημαίνει πως πρέπει να κρατήσεις τον εαυτό σου μακριά από τη γυμναστική

Μάλιστα υπάρχουν πολλά παραδείγματα επωνύμων που σου δείχνουν τον δρόμο. Όπως ο Tom Cruise, ο Robert Downey Jr. και ο Zac Efron. Επώνυμοι που τα κατάφεραν εξίσου καλά με τους ψηλότερους συναδέλφους τους.

Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν χειμερινοί κολυμβητές και το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ

Πώς θα τα καταφέρεις κι εσύ; Πρώτο και σημαντικό βήμα η διατροφή. Το να καταναλώνεις κατά 85% περισσότερες φυτικές ίνες, μπορείς να μειώσεις έως και 12% το λίπος στην περιφέρεια μέσα σε 6 εβδομάδες. 

Δεύτερο και σημαντικό βήμα, η σωστή γυμναστική. Οφείλεις να γυμνάσεις το σύνολο των μυών σου. Έλξεις στο μονόζυγο, κωπηλατικές ασκήσεις, deadlifts, προβολές ποδιών, ημικαθίσματα με μπάρες και διαρκείς πιέσεις στον πάγκο. 

Τράβηξε όσο μπορείς

 

 

Οι περισσότεροι άνδρες έχουν την τάση να επιλέγουν ασκήσεις πίεσης όμως για τους κοντύτερους είναι σημαντικότερη η ώθηση. Άρσεις θανάτου, εκτάσεις ώμων με αλτήρες και ιμάντες, κωπηλατική με μπάρα και pull-ups. 

Αυτές οι ασκήσεις θα διορθώσουν τη στάση του σώματός σου καθώς διογκώνουν τους μυς συμμετρικά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved