O Ryan Reynolds έκανε κολονοσκόπηση στο YouTube κι αυτό μπορεί να του έσωσε τη ζωή

Το έκανε στο πλαίσιο μιας καμπάνιας ευαισθητοποίησης και τελικά αποδείχτηκε ότι όντως έπρεπε να την κάνει.

Ο Ryan Reynolds είναι γνωστός για την προσφορά του στην αντρική υγεία με τις καμπάνιες στις οποίες συμμετέχει. Με όπλο το χιούμορ του διαλύει του μύθους γύρω από τις φοβίες οι οποίες δυναστεύουν ακόμα και σήμερα την υγεία των αντρών. Φοβίες οι οποίες κρατούν μακριά από την ιατρική βοήθεια χιλιάδες άντρες που αποφεύγουν τους επιβεβλημένους περιοδικούς ελέγχους, αλλά ακόμα και τις εξετάσεις όταν νιώθουν κάποια ενόχληση. 

 

ryan

 

Μάλιστα ένας άντρας έγινε επίσης γνωστός ευχαριστώντας τον Deadpool όταν χάρη σε ένα βιντεάκι προχώρησε σε εξέταση των όρχεών του και κατάφερε να προλάβει τον καρκίνο σε πολύ πρόωρο στάδιο. Αυτή τη φορά όμως ο Reynolds το πήγε λίγο παραπέρα.

Πώς ο Deadpool έσωσε τη ζωή ενός άντρα 

Σε συνεργασία με την οργάνωση Lead from Behind που δραστηριοποιείται στην ευαισθητοποίηση για την υγεία του εντέρου, έκανε κολονοσκόπηση μπροστά στην κάμερα και στη συνέχεια το ανέβασε στο YouTube. Όλο αυτό για να αποδείξει ότι δεν τρέχει και τίποτα, ούτε σε κάνει λιγότερο άντρα αυτή η εξέταση που δεν κρατάει παραπάνω από μισή ώρα μαζί με την προετοιμασία. Η εξέταση αυτή προτείνεται για όλους τους άντρες μετά τα 40, ακόμα κι αν δεν υπάρχει κάποιο σύμπτωμα, κάποια ενόχληση ή ιστορικό στην οικογένεια. Τα συμπτώματα πολλές φορές αργούν να εμφανιστούν και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι και πολύ αργά. 

 

 

Μια τέτοια περίπτωση ήταν τελικά και του Reynolds που ξεκίνησε να σώσει τη ζωή άλλων αντρών και ξεκίνησε από τη δική του. Η εξέταση που έκανε, και ήταν κανονική όχι σκηνοθετημένη, έδειξε ότι έχει έναν πολύ μικρό πολύποδα στο έντερό του. Συγκεκριμένοι τύποι πολύποδα, αν δεν λάβουν την απαιτούμενη προσοχή, μπορεί να εξελιχθούν σε καρκινικούς όγκους και γενικά προτείνεται η προληπτική τους αφαίρεση. 

Ο γιατρός που του έκανε την κολονοσκόπηση σχολίασε στο βίντεο ότι χάρηκε πάρα πολύ με το όλο πείραμα, παρά το ελαφρά δυσάρεστο έυρημα. Χάρηκε γιατί ακριβώς αυτό ήταν το νόημα του εγχειρήματος, να πείσει κάποιον υγιή άντρα, χωρίς συμπτώματα να κάνει αυτή την εξέταση που θα του σώσει τη ζωή, και στον Ryan Reynolds, πράγματι την έσωσε, well done Deadpool. 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved