pexels Έτσι θα διατηρήσεις το μαύρισμα των διακοπών για καιρό

Δεν χρειάζεται να κάνεις ηλιοθεραπεία μέχρι τον Οκτώβριο.

Τι είναι αυτό που σου θυμίζει τις καλοκαιρινές διακοπές σου όταν επιστρέφεις στην πόλη; Μα φυσικά το μαύρισμα. Εκείνο το χρώμα που πάλεψες για να το αποκτήσεις και σε δείχνει πιο όμορφο, λαμπερό και καλύπτει όλες τις ατέλειες.

Πώς μπορείς να εξασφαλείς μεγαλύτερη διάρκεια στο μαύρισμα;

Κάνε ντους με κρύο νερό

Το ζεστό νερό αφυδατώνει την επιδερμίδα και ο μοναδικός τρόπος για να αποφύγεις το ξεφλούδισμα και την απώλεια του χρώματος είναι να γυρίζεις το νερό στη βρύση στο κρύο ή έστω στο χλιαρό.

 

 

Ενυδάτωση

Το να πίνεις νερό δεν αρκεί. Πρέπει να χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση μετά το ντους μία κρέμα ή ένα after sun που ενυδατώνει σε βάθος, απομακρύνει την ξηρότητα, προσφέρει δροσιά, ενισχύει την ελαστικότητα και συμβάλλει στην αύξηση των επιπέδων της μελανίνης.

Κατάλληλη διατροφή

Τροφές πλούσιες σε Β-Καροτίνη όπως το μάγνκο, το καρότο, το βερίκοκο και τροφές πλούσεις σε βιταμίνη Α, όπως το σπανάκι, το αυγό και το γάλα θα ενισχύσουν το μαύρισμα.

Αν θέλεις να μαυρίσεις όμορφα και ακίνδυνα, τότε πρέπει να προσέξεις 3 πραγματάκια

Όχι πισίνα και κλιματισμό

Το χλώριο της πισίνας έχει ελαφριά λευκαντική δράση και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αν είσαι σε πισίνα να ξεπλυθείς κατευθείαν με καθαρό νερό. Επίσης το air condition ξηραίνει την ατμόσφαιρα και προκαλεί αφυδάτωση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved