associated press Πώς καταφέρνει ο Tom Cruise και παραμένει νέος και σε φόρμα στα 59 του;

Οι συνήθειες γυμναστικής που ακολουθεί και έχει ξεγελάσει τον χρόνο.

Πώς καταφέρνει ο Tom Cruise να παραμένει νέος και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση; Η απάντηση βρίσκεται αφενός στο άτιμο το DNA και αφετέρου στο γεγονός πως δεν σταματάει να προπονείται. Αλλάζει συνεχώς προγράμματα γυμναστικής, προσέχει την διατροφή του και εμείς κάναμε μία αναδρομή σε όλα αυτά τα μυστικά φυσικής κατάστασης που ακολουθεί.

Απολαμβάνει το θαλάσσιο καγιάκ, την ξιφασκία, την αναρρίχηση και την πεζοπορία

Ο 59χρονος ηθοποιός δουλεύει σκληρά όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και προσωπικό. Τα μυστικά του για να μην γερνάει και να παραμένει σε φόρμα είναι το τζόκινγκ, η πεζοπορία, η αναρρίχηση, τα βάρη, η ξιφασκία, το θαλάσσιο καγιάκ, ο διάδρομος και γενικότερα όλο και περισσότερες δραστηριότητες. Σύμφωνα με την Anne Elliott, αθλητική επιστήμονα στο Πανεπιστήμιο Middlesex, ο τρόπος που κινούμαστε μεταφέρει ενέργεια και νεότητα. Η τακτική εναλλαγή της καρδιαγγειακής άσκησης και της ενδυνάμωσης με κάτι όπως ξιφασκία ή αναρρίχηση διατηρεί την ευελιξία και την ισορροπία: Δύο χαρακτηριστικά που σου χαρίζουν νεότητα σε αυτήν την ηλικία.

 

 

Επίσης ο Cruise επιμένει να κάνει τα δικά του ακροβατικά. Όταν έπαιζε στο Mission: Impossible – Fallout, πήδηξε από το αεροπλάνο από 25.000 πόδια στο έδαφος, φτάνοντας στο Παρίσι της Γαλλίας με τον πλέον αληθινό τρόπο. Σε μια άλλη ταινία Mission Impossible, ο χαρακτήρας του Cruise έπρεπε να ανοίξει ένα θησαυροφυλάκιο που ήταν βυθισμένο. Πήδηξε 120 πόδια σε μια δεξαμενή νερού 20 ποδιών και κράτησε την αναπνοή του για 4 έως 6 λεπτά ώστε να κινηματογραφήσει τη σκηνή. Προετοιμάστηκε γι αυτό το δύσκολο κόλπο με τον ειδικό στις καταδύσεις Kirk Krack σ’ ένα πρόγραμμα ειδικών επιχειρήσεων που κρατά την ανάσα και δημιουργήθηκε ειδικά για άτομα του στρατού.

Ο Tom Cruise ψήνεται για ένα ακόμα Top Gun

Ωστόσο το πιο σημαντικό με τον Tom Cruise είναι το mindset του. Έχει ένα προφανές πάθος για την υποκριτική αλλά και ένα απίστευτο κέφι και αφοσίωση για όσα πράγματα κάνει. Η στάση του απέναντι στη ζωή αποτελεί έμπνευση και είναι συγκινητική. Δεν είναι περίεργο που βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα στα 59 του και γιατί θα συνεχίσει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και τα επόμενα χρόνια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved