associated press Η προπόνηση του John Boyega για να είναι έτοιμος στην επόμενη πρόκληση

Το πρόγραμμα γυμναστικής του Βρετανού ηθοποιού που τον κρατάει σε φόρμα.

Έγινε γνωστός μέσω του ρόλου του ως Finn, στην ταινία «Ο Πόλεμος των Άστρων: Επεισόδιο 7 – Η Δύναμη Ξυπνά» το 2015. Ήταν ο ρόλος που του χάρισε τις καλύτερες κριτικές και τον έκανε παγκοσμίως γνωστός. Ωστόσο ο 30χρονος Βρετανός ηθοποιός δηλώνει έτοιμος για τον επόμενο μεγάλο ρόλο. Και για να είναι πραγματικά έτοιμος, ακολουθεί ένα απαιτητικό πρόγραμμα γυμναστικής. «Ως ηθοποιός είναι σημαντικό να διατηρείς το σώμα σου σε εξαιρετική κατάσταση», ανέφερε σε συνέντευξή του στο Men’s Health. «Ποτέ δεν ξέρουμε ποια θα είναι η επόμενη δουλειά, οπότε το να προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο ρόλο είναι ιδιαίτερα σημαντικό».

 

 

Ο Boyega έχει καταλήξει σε συγκεκριμένους στόχους αναφορικά με την προπόνησή του. Θέλει να κάψει το λίπος, να γίνει αδύνατος και να αυξήσει τους μυς. Καταβάλλει πολλή προσπάθεια για να το πετύχε αυτό, κάνοντας 5 με 6 προπονήσεις την εβδομάδα. Οι προπονήσεις δεν είναι γεμάτος από φανταχτερές κινήσεις ή εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας. Η προπόνηση είναι απλή καθώς αυτά που χρειάζονται είναι συνέπεια και σκληρή δουλειά.

Σημαντικά μυστικά για να τελειοποιήσεις τους ώμους σου

Υπάρχουν μέρες που τις απολαμβάνει περισσότερο από άλλες. «Η ημέρα των ποδιών είναι η χειρότερη μέρα», ανέφερε και μίλησε στην ψυχούλα μας. «Όλη η προπόνηση που κάνω αφορά τη λεπτομέρεια, τη στάση του σώματος και την αξιοποίηση του μέγιστου από κάθε επανάληψη».

 

 

Παρακάτω θα δεις την καθημερινή του προπόνηση στο στήθος, εμπνευσμένη από το bodybuilding.

Bench Press (3 σετ από 6 έως 12 επαναλήψεις)

Machine Decline Press (3 σετ από 6 έως 12 επαναλήψεις)

Cable Fly (3 σετ από 12 έως 15 επαναλήψεις)

Modified Incline Press (3 σετ από 10 έως 15 επαναλήψεις)

Machine Chest Fly (3 σετ από 12 έως 15 επαναλήψεις)

Dips (3 σετ από 12 έως 15 επαναλήψεις)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved