Βγάζεις το πρόγραμμα γυμναστικής του Bruce Lee;

Το αναλυτικό του εβδομαδιαίο πρόγραμμα άσκησης, περιμένει γενναίους να το ακολουθήσουν.

Ο Bruce Lee είναι ένα πολιτιστικό είδωλο, παγκόσμια γνωστός για τις πολεμικές του τέχνες και την κινηματογραφική του κληρονομιά.

Επιπλέον, εκείνη την εποχή, όταν γυρνούσαν ταινίες Kung Fu έπρεπε να τις τρέχουν σε ελαφρύ fast forward ώστε οι σκηνές μάχης να φαίνονται γρήγορες.

 

 
 

Με τον Bruce Lee υπήρχε το ανάποδο πρόβλημα: Ήταν τόσο γρήγορος που το κανονικό φιλμ των 24 καρέ/δευτερόλεπτο δεν μπορούσε να πιάσει τις κινήσεις του και έτσι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιούν φίλμ των 32 καρέ και μετά να τρέχουν τις σκηνές πιο αργά ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν τις κινήσεις του.

Ο μόνος που τρόμαξε τον Bruce Lee

Όμως ο Bruce Lee ήταν επίσης ένας βαθύς φιλοσοφικός στοχαστής, που πίστευε ότι οι πολεμικές τέχνες δεν είναι απλώς και μόνο μια άσκηση σωματικής πειθαρχίας, αλλά αποτελούν και μια τέλεια ευκαιρία προσωπικής ανάπτυξης.

 

 
 

Για την ακρίβεια ο Bruce Lee είχε την ίδια πώρωση τόσο με τις πολεμικές τέχνες όσο και με τον χορό!

Στα 18 του χρόνια (1958) κέρδισε το πρώτο βραβείο Τσα – Τσα στο πρωτάθλημα του Hong Kong. Επιπλέον, ως μποξέρ, ο Bruce Lee κέρδισε την ίδια χρονιά, το πρωτάθλημα του μποξ. Με knock out.

Τι πρόγραμμα γυμναστικής όμως ακολουθούσε το μεγάλο αυτό είδωλο των πολεμικών τεχνών; Εμείς βρήκαμε το αναλυτικό του πρόγραμμα και σας το παρουσιάζουμε.

Δες ποιο είναι το αναλυτικό του πρόγραμμα:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved