Ναι, μετά τη γυμναστική πρέπει κάτι να φας, αλλά τι;

Σου έχουμε το απαραίτητο μενού για εσένα που χτυπιέσαι στο γυμναστήριο.

Η γυμναστική είναι κάτι απαραίτητο αλλά όμως πρέπει να γνωρίζεις μετά τι πρέπει να φας. Η διατροφή ακριβώς μετά την γυμναστική είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις.

Αν θέλεις να φτάσεις την προπόνησή σου σε πολύ υψηλότερα επίπεδα δύναμης και αντοχής, μάθε ότι το σωστό γεύμα μετά το γυμναστήριο είναι ίσως πιο σημαντικό ακόμη και από την ίδια την προπόνηση.

 

 
 

Με μια σωστή θρέψη όχι μόνο χτίζεις περισσότερους μυς, αλλά βελτιώνεις τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αναπληρώνεις το γλυκογόνο και ενισχύεις τις προπονητικές σου απαιτήσεις, όσο ψηλά κι αν έχεις βάλει τον πήχη.

Η γυμναστική τον έσωσε από το αλκοόλ και τον θάνατο

Το γεύμα που καταναλώνετε μετά την άσκηση είναι ίσως το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας για όποιον ακολουθεί μια δραστήρια και υγιεινή ζωή. Λόγω, όμως, της σοβαρότητας του γεύματος, επικρατεί μια σύγχυση σχετικά με το τι είναι σοφότερο να επιλέξουμε και τι όχι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που δεν καταναλώνουν απολύτως τίποτα, πιστεύοντας ότι έτσι θα χάσουν πιο εύκολα βάρος.

 

 
 

Ποιες είναι, λοιπόν, οι καλύτερες διατροφικές επιλογές που μπορείτε να κάνετε, όταν επιστρέφετε ιδρωμένοι από το γυμναστήριο;

Ακόμη καλύτερα, αν δεν αρκεστείς σε μια έτοιμη μπάρα ή ένα πρόχειρο σνακ από την καντίνα, αλλά να μαγειρέψεις μόνος σου το μεταπροπονητικό σου μενού.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved