Μπιροκοίλι: Μήπως τελικά είναι μύθος;

Η αγαπημένη κοιλίτσα του άντρα επιτέλους ξεσκεπάζεται και ίσως και να μην φταίει η μπίρα.

Θα μπορούσε ο τίτλος του κειμένου να λέγεται «γιατί το λένε μπιροκοίλι αφού δεν το προκαλεί η μπίρα», ωστόσο αξίζει ένας πιο χαλαρός πρόλογος καθώς σίγουρα θα ξύνεις αρκετά το πηγούνι σου για την (άχρηστη και ταυτόχρονα σημαντική) πληροφορία την οποία σου δώσαμε.

Αυτό το «άντρας με κοιλίτσα σαν καραμελίτσα» έγινε «μαζί με την μπιρίτσα έρχεται η κοιλίτσα» και όσο και αν σε κάποιους αρέσει η ιδέα όλο αυτό το λίπος που μαζεύεται εκεί μπροστά να είναι λόγω του αγαπημένου μας ζύθου, φαίνεται πως όλα είναι ένας μύθος.

Έρευνα λέει ότι την μπίρα ανακάλυψαν (άκυρο εντελώς) οι Κινέζοι!

 

Ο λόγος;

Η μπίρα από μόνη της, όσο και αν σου αρέσει να την καταναλώνεις λόγω της γεύσης και της κρύας της υφής (ειδικά τώρα το καλοκαίρι) σίγουρα σε φουσκώνει αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σου κάνει και (μπιρο)κοιλιά.

Το συσσωρευμένο λίπος στην κοιλιά (το αγαπημένο μας σωσίβιο) είναι στην πραγματικότητα γνωστό ως σπλαχνικό λίπος - ένας τύπος που βρίσκεται ανάμεσα στο δέρμα και το κοιλιακό τοίχωμα και μπορεί να προκαλέσει μεγάλους κινδύνους για την υγεία εάν διαθέτει κανείς πολύ από αυτό. Παρόλα αυτά η μπίρα δεν είναι ένας από τους λόγους που σου «φουσκώνουν» το σωσίβιο.

Tι την προκαλεί την (μπιρο)κοιλίτσα; Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Από την μπίρα μόνο μην περιμένεις κοιλίτσα λοιπόν. Αν λοιπόν έχεις θα ευθύνονται οι άπειρες ώρες που δεν κουνιέσαι από την καρέκλα σου και κυρίως οι πολλές πίτσες και σουβλάκια που γουστάρεις να κατεβάζεις.

Αν ήταν να γίνεσαι έτσι με την μπίρα ο Robert De Niro, o Tom Hardy και ο Christian Bale θα έπιναν μόνο ζύθο για να πάρουν κιλά για τους ρόλους τους. Εκείνοι όμως κυρίως παράγγελναν πίτσες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved