pexels 3 συμβουλές για να μην πάρεις κιλά στις διακοπές

Να το ρίξουμε στο φαγητό αλλά ας μην ξεφύγουμε.

Οι διακοπές είναι ημέρες χαλάρωσης. Ημέρες που ξεφεύγουμε από το καθημερινό πρόγραμμα και το ρίχνουμε λίγο έξω. Ένα, δύο ποτά παραπάνω, ένα παγωτό και αρκετό φαγητό από ταβέρνες και εστιατόρια. Όλα επιτρέπονται. Το άραγμα στην παραλία είναι επιβεβλημένο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ν’ αφήσουμε τον εαυτό μας να ξεφύγει.

Παρακάτω θα δεις τρεις συμβουλές που πρέπει ν’ ακολουθήσεις πιστά ώστε να καταφέρεις να απολαύσεις την κραιπάλη των διακοπών, χωρίς να ξεφύγεις στο θέμα των κιλών.

 

 

Νερό

Καλοκαίρι είναι, θα πιεις νερό. Είναι επιβεβλημένο για την ορθή λειτουργία του οργανισμού μας. Επίσης μας προσφέρει την αίσθηση πως έχουμε φουσκώσει από το φαγητό, χωρίς να έχουμε φάει. Αυτό δεν σημαίνει πως θα πρέπει να αντικαταστήσεις το φαγητό με το νερό. Ωστόσο είναι η καλύτερη λύση για το αν αισθανόμαστε αυτές τις λιγούρες και τα ανούσια τσιμπολογήματα.

Πόσα λεπτά πρέπει να γυμνάζεσαι όταν είσαι πάνω από 40;

Πλούσιο πρωινό

Το πλούσιο πρωινό βοηθάει στον μεταβολισμό και μπορεί να μας κρατήσει για ώρες. Δεν χρειάζονται υπερβολές και γλυκά. Ένα σωστό και πλούσιο πρωινό από δημητριακά (χωρίς ζάχαρη) μέχρι τοστ είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαιρινό σου πρώτο γεύμα της ημέρας.

Σνακ

Φρούτα, ξηροί καρποί και μπάρα δημητριακών είναι τίμιες επιλογές αν και εφόσον πεινάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Προσπάθησε να αποφεύγεις γλυκά, σάντουιτς και πατατάκια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved