Youtube Ένα πρωινό πρόγραμμα για να βάλεις φωτιά στους κοιλιακούς σου

Αν το κάνεις κάθε πρωί, θα δεις εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το καλοκαίρι έκανε την εμφάνισή του και οι παραλίες μας περιμένουν. Όσοι έχουν προνοήσει όλη την χρονιά, τίμησαν το γυμναστήριο και τα αποτέλεσμα πάνω στο σώμα τους φαίνονται ήδη. Δείχνουν έτοιμοι να φορέσουν το μαγιό τους και να βγουν με περηφάνεια στην παραλία. Ωστόσο υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά όλους τους άνδρες. Είναι εκείνο το «Άγιο Δισκοπότηρο» του κορμιού μας, που δύσκολα καταφέρνεις να το σμιλεύσεις.

Πρόκειται για το σημείο της κοιλιάς που μας ταλαιπωρεί. Είναι εκεί που μαζεύεται το λίπος, εκεί που ο συνδυασμός διατροφής με γυμναστική οφείλουμε να την ακολουθούμε με ευλαβική προσοχή. Το να κάνεις τους κοιλιακούς σου να βγουν προς τα έξω περνάει κατά κύριο λόγο από την κουζίνα. Υδατάνθρακες πρέπει να ελαττωθούν, τα γλυκά και τα αναψυκτικά να κοπούν μαχαίρι και γενικότερα πρέπει να κάνεις θυσίες.

David Beckham: Πώς παραμένει fit στα 47 του;

Ωστόσο πέρα από την διατροφή, η γυμναστική είναι σημαντική. Τίποτα δεν έγινε χωρίς κόπο και ιδρώτα. Μάλιστα ένα πρόγραμμα γυμναστικής που μπορείς να κάνεις από το σπίτι είναι ικανό να σου χαρίσει απίστευτα αποτελέσματα. Πρόκειται για ένα workout κοιλιακών που μπορείς να το κάνεις κάθε πρωί και σύντομα θα σμιλεύσεις τους κοιλιακούς σου.

Στο βίντεο μπορείς να δεις το πρόγραμμα

 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved