Τι τρώει ο Kamaru Usman πριν ανοίξει κεφάλια στο ρινγκ

Ο μαχητής του UFC δηλώνει ετοιμοπόλεμος και η διατροφή του παίζει ρόλο σε αυτό.

Πολλά έχουν γίνει ανάμεσα στον Conor McGregor και τον Kamaru Usman, από την στιγμή που ο δεύτερος αποφάσισε να δεχτεί την πρόκληση του πρώτου για τον βαρύγδουπο τίτλο του πρωταθλητή. Υπάρχει ήδη έριδα ανάμεσα τους και τα πράγματα δεν δείχνουν να γίνονται καλύτερα από την στιγμή που ο Usman αποφάσισε να…καθυστερήσει το ραντεβού τους στο ρινγκ.

 

 

Παρότι οι ατάκες αναμεταξύ τους δίνουν και παίρνουν, ο Usman δείχνει να προετοιμάζεται πυρετωδώς και παρότι δεν αποκάλυψε στη συνέντευξή του στο Men’s Health ποια είδους προετοιμασία προπόνησης ακολουθεί, αποφάσισε να μοιραστεί τι υπάρχει στο ψυγείο τους. Ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, τι προτιμά να τρώει την ημέρα του αγώνα.

Το πρωινό του ούτως ή άλλως ξεκινάει με αβγά, μαζί με πιπεριές, αβοκάντο και σπανάκι, ενώ θα φάει ως δεκατιανό είτε κρουασάν,  είτε κάποιο σάντουιτς με λευκό ψωμί – την ημέρα του αγώνα. Το μεσημεριανό του έχει συνήθως μία μικρή μερίδα υδατάνθρακα ώστε να αφομοιωθεί γρήγορα από τον οργανισμό πριν μπει στο ρινγκ – κατά προτίμηση μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα. Ωστόσο δεν παραλείπει να αναφέρει ότι η ένοχη απόλαυση του cheat day, περιλαμβάνει Oreo cookies ή ακόμη και Reese.

Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν μπορείς να πεις ότι δεν είναι επικίνδυνος. Και ο Conor McGregor το ξέρει καλά αυτό.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved