Το σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής που μεταμόρφωσε τον Alexander Skarsgård σε Northman

Ο πρωταγωνιστής του «The Northman» έζησε μία προπονητική Κόλαση.

Είναι η ταινία της χρονιάς; Ενδεχομένως. Είναι η πιο σκληρή; Ξεκάθαρα, ναι. Στο «The Northman» οι σκηνές βίας είναι κάτι συνηθισμένο. Οι σφαγές και οι λεηλασίες είναι ένα κομμάτι της βάρβαρης εκδοχής των Vikings και ο σκηνοθέτης Robert Eggers δεν έχει σκοπό να χαριστεί. Ακολουθεί την ιστορία του πρίγκιπα Amleth από τα βασιλικά στρώματα στο απόλυτο χάος και τις δυσκολίες, στον όρκο εκδίκησης και μίσους που τον καθοδηγεί για να πάρει πίσω το βασίλειό του από τον προδότη και δολοφόνο του πατέρα του, το θείο του Fjölnir The Brotherless.

The Northman: Όταν η βία συνάντησε την εμμονική λεπτομέρεια του Robert Eggers

Τον πρίγκιπα Amleth υποδύεται ο Alexander Skarsgård. Ο 45χρονος Σουηδός ηθοποιός που βλέπει τον κόσμο από τα 194 εκατοστά. Ωστόσο για να μεταμορφωθεί σ’ έναν εκδικητικό και βίαιο Βίκινγκ, ο Alexander χρειάστηκε να ακολουθήσει ένα σκληρό πρόγραμμα γυμναστικής. Την τύχη του ανέλαβε ο personal trainer, Magnus Lygdback, ο οποίος εξήγησε το workout που επιμελήθηκε για να κάνει τον Alexander ένα πραγματικό κτήνος.

 

 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις αναλυτικά το πρόγραμμα που τον μεταμόρφωσε στον εμβληματικό ρόλο του στο «The Northman» και καλό θα είναι να το ακολουθήσεις αν επιθυμείς να βγεις κομμάτια φέτος στην παραλία.

 

 

Ez-Bar Biceps Curl (3-4 sets των 10-12 επαναλήψεων)

Battle Ropes (3-6 sets των 30 δευτερολέπτων με 30 δευτερόλεπτα ξεκούραση)

Kettlebell Halo (3-4 sets των 10-16 επαναλήψεων)

Kettlebell Bulgarian Split Squat (3-4 sets των 8-10 επαναλήψεων σε κάθε πόδι)

Landmine Rotation (3-4 sets των 10-20 επαναλήψεων σε κάθε πλευρά)



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved