Πώς θα έχεις υγιή καρδιά ανάλογα με την ηλικία σου

Αυτό που πρέπει να κάνεις σε κάθε ηλικία για να έχεις σωστή καρδιά.

Οι καρδιακές παθήσεις είναι μια από τις κυριότερες αιτίες θανάτου ανδρών και γυναικών και στοιχίζει περισσότερες ζωές από όλες τις μορφές καρκίνου μαζί. Η διάγνωση καρδιαγγειακών παθήσεων μπορεί επίσης να επηρεάσει συναισθηματικά, όπως τη διάθεση, την ψυχολογία και την ποιότητα ζωής σας.

 

 
 

Ενώ ο έλεγχος του βάρους και η τακτική άσκηση είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση μιας υγειούς καρδιάς, το φαγητό που καταναλώνετε μπορεί να έχει την ίδια σημασία. Στην πραγματικότητα, μαζί με άλλες επιλογές υγιεινού τρόπου ζωής, μια υγιεινή διατροφή μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακών παθήσεων ή εγκεφαλικού κατά 80%.

To extreme παλαιωμένο κρέας ζει μέσα στις γκουρμέ καρδιές των ανδρών

Κανένα φαγητό δεν μπορεί να σας κάνει μαγικά υγιή, οπότε το συνολικό σας διαιτολόγιο είναι πιο σημαντικό από συγκεκριμένα τρόφιμα. Αντί για τηγανητά, επεξεργασμένα τρόφιμα, συσκευασμένα γεύματα και σνακ με ζάχαρη, μπορείτε να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή βασισμένη σε «πραγματικά», φυσικά τρόφιμα, φρέσκα από το έδαφος, τον ωκεανό ή το αγρόκτημα.

 

 
 

Είτε ψάχνετε να βελτιώσετε την καρδιαγγειακή σας υγεία ή έχετε ήδη διαγνωστεί με καρδιακές παθήσεις, είτε έχετε υψηλή χοληστερόλη ή υψηλή αρτηριακή πίεση, αυτές οι συμβουλές διατροφής για την υγεία της καρδιάς σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε καλύτερα αυτές τις καταστάσεις και να μειώσετε τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

Εμείς θα δούμε πως μπορείς να κρατήσεις την καρδιά σου σε καλή κατάσταση σε όλες τις ηλικίες που περνάει ο άντρας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved