Οι συνήθειες που δεν καταλαβαίνεις πως σε παχαίνουν

Τις κάνεις καθημερινά αλλά κοιμάσαι όρθιος. Μήπως να αρχίσεις να προσέχεις;

Έχετε σκεφτεί ποτέ πως ορισμένες καθημερινές ή/και εβδομαδιαίες συνήθειες σας παχαίνουν συστηματικά χωρίς να το αντιλαμβάνεστε;

Πολλές από τις καθημερινές μας δραστηριότητες σχετίζονται άμεσα με την διασκέδαση που προσφέρει η κατανάλωση φαγητού ή το μαγείρεμα και αποτελούν άμεσο εχθρό της σιλουέτας μας.

Πώς θα φας υγιεινά αν σιχαίνεσαι το μαγείρεμα

 
 

Βάλτε φρένο, όχι όμως στις συνήθειες που σας χαλαρώνουν, αλλά στην υπερκατανάλωση φαγητού και αποφύγετε τα περιττά κιλά.

Νομίζεις ότι το λίπος είναι ο εχθρός σου κι έτσι οδηγείσαι να επιλέγεις τυποποιημένα τρόφιμα που έχουν παρασκευαστεί χωρίς αυτό. Τυπικά, έχεις γλιτώσει το λίπος, αλλά στην ουσία φορτώνεσαι με πιο παχυντικά συστατικά: οι βιομηχανίες έχουν αντικαταστήσει το λίπος με περισσότερη ζάχαρη και αλάτι.

 

 
 

Για τον ίδιο λόγο αποφεύγεις τις πατάτες και τα ζυμαρικά -λες και ένα πιάτο από δαύτα θα στείλει το βάρος σου στα ύψη. Και νομίζεις ότι πράττεις σωστά. Αλλά δεν ισχύει 100%.

 

 
 

Για να μάθεις ακριβώς τι πραγματικά φορτώνει με κιλά στο σώμα σου και γιατί δεν φεύγει με τίποτε το πλαδαρό λίπος από την κοιλιά σου διάβασε τα δεδομένα των τελευταίων ερευνών.

Οι επόμενες συμβουλές είναι βασισμένες σ’ αυτά τα επίσημα στοιχεία. Αν τις ακολουθήσεις, θα διαπιστώσεις ότι πολύ γρήγορα θα χωρέσεις στο παλιό παντελόνι σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved