Νόστιμα φαγητά που κάνουν καλό στη καρδιά σου

Γιατί όπως όλοι ξέρουμε τα υγιεινά είναι και ξενέρωτα.

Ανεξάρτητα από την ηλικία σας, είναι σημαντικό να προστατεύετε την υγεία της καρδιάς σας. Κάτι τέτοιο θα μειώσει τον κίνδυνο διαφόρων ασθενειών, όπως καρδιακές παθήσεις και εγκεφαλικό. Αλλά θα νιώσετε επίσης πιο έτοιμοι να ασχοληθείτε με άλλα υγιεινά πράγματα, όπως η άσκηση και ένας καλός ύπνος.

Το να τρώτε έξυπνα για την καρδιά σας είναι ένας τρόπος για να βελτιώσετε την υγεία σας από σήμερα. Γιατί το φαγητό είναι τόσο σημαντικό;

«Θέλουμε να ελέγξουμε την αρτηριακή πίεση. κρατήστε τα επίπεδα χοληστερόλης και τριγλυκεριδίων υπό έλεγχο», λέει η Lauren Harris-Pincus, MS, RDN, και συγγραφέας του The Protein-Packed Breakfast Club. Και η υγιεινή διατροφή θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε ένα υγιές βάρος, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε μια σειρά από επιπλοκές.

 

 
 

Τα καλά νέα είναι ότι προσθέτοντας μερικές μόνο τροφές στη διατροφή σας, μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς σας, ενώ παράλληλα λαμβάνετε καλή διατροφή συνολικά.

Περισσότερα καλά νέα: Τα υγιεινά για την καρδιά φαγητά τυχαίνει να είναι επίσης νόστιμα και ευέλικτα, ώστε να μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διάφορους τρόπους για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και να μην τα βαρεθείτε ποτέ. Επομένως, είναι κερδοφόρο να τα ενσωματώσετε στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας.

 

 
 

Επιπλέον, μια υγιής καρδιά προστατεύει επίσης από τη γήρανση και μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη μακροζωία, έτσι θα αποκομίσετε τα βραχυπρόθεσμα οφέλη του σωματικού καυσίμου από αυτές τις τροφές με θρεπτικά συστατικά καθώς και τα μακροπρόθεσμα οφέλη για την υγεία καθώς μεγαλώνετε.

Ακολουθούν 6 τροφές που είναι υγιεινές για την καρδιά που πρέπει να εφοδιαστείτε αυτή την εβδομάδα και να τις διατηρήσετε στο ντουλάπι και το ψυγείο σας ως βασικές πρώτες ύλες:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved