Μήπως ήρθε η ώρα για έξυπνη γυμναστική;

Το να γυμναστείς είναι μία υπόθεση πολύ προσωπική και χρειάζεται υπομονή και καλό πρόγραμμα. Μερικοί άνθρωποι όμως κάνουν πολύ γυμναστική χωρίς απαραίτητα να το έχουν ανάγκη. Κάποιοι άλλοι κάνουν τη λάθος γυμναστική κι έτσι δεν βλέπουν αποτελέσματα.

Εμείς θα επικεντρωθούμε στο πώς να κάνει κανείς τη σωστή γυμναστική και πως θα δει το μέγιστο αποτέλεσμα μέσα σε πολύ λίγες μέρες.

Είτε το πιστεύεις, είτε όχι, μία εβδομάδα αρκεί για να γεμίσεις ποντίκια και να μπαλάρεις τους ώμους σου. Αρκεί να γνωρίζεις την τριπλέτα ασκήσεων που θα σου χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και να την εκτελείς καθημερινά με τον αριθμό των επαναλήψεων που σου δίνεται αρχικά.

Αύξανε κατά πέντε τον αριθμό επαναλήψεων για τις επόμενες τρεις μέρες. Τις τελευταίες τέσσερις, διπλασίασε κάθε σετ.

 

 
 

Εμείς μαζέψαμε κάποιες από τις πιο καλές ασκήσεις για χέρια και ώμους και θα σου τις παρουσιάσουμε εδώ.

Επίσης όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις μόνος σου στο σπίτι και δεν χρειάζεσαι να πας σε γυμναστήριο.

Δεν έχουν όλοι την οικονομική άνεση αλλά ούτε τον χρόνο για να πηγαίνουν καθημερινά στο γυμναστήριο. Υπάρχει όμως πάντα η εναλλακτική λύση για όλους αυτούς, η οποία είναι να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι.

Και πάλι όμως τα περισσότερα αποτελεσματικά προγράμματα που μπορείς να βρεις απαιτούν να έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό στο σπίτι σου, για να μπορέσεις να κάνεις την συγκεκριμένη γυμναστική.

Αν λοιπόν ψάχνεις το κατάλληλο σετ ασκήσεων για να γυμνάσεις όλο σου το σώμα, χωρίς να χρειάζεται να έχεις ούτε καν βαράκια, δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τις ασκήσεις που θα δεις στην συνέχεια.

Δες εδώ πως θα το κάνεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved