The Batman: Οι πολεμικές τέχνες του Robert Pattinson για τον ρόλο

Ο ηθοποιός έδωσε πόνο και ιδρώτα για να γίνει Bruce Wayne. Στην κυριολεξία. 

Με το ‘‘Batman’’ να έχει ήδη επιτυχία στο Box Office και τον Robert Pattinson να δέχεται διθυραμβικά σχόλια για τον τρόπο που προσέγγισε τον ρόλο, μπορούμε να πούμε πλέον υπεύθυνα και αυτό: ότι ο νέος Bruce Wayne έριξε δουλειά για τον ρόλο. Και εκτός από την προσέγγιση, για ένα τόσο απαιτητικό ρόλο απαιτείται και η ανάλογη προπόνηση. Με τι καταπιάστηκε όμως ο Pattinson. Για όσους δεν θυμούνται, ο Christian Bale -πέρα του ότι πήρε πολλά κιλά μυϊκής μάζας για τον ρόλο- εκπαιδεύτηκε πάνω στο KFM, γνωστό και ως Keysi. Και λογικά θα θυμάστε και τι ζημιά έκανε.

 

 

Ο Robert Pattinson ωστόσο, έφερε στο τραπέζι τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες. Ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τoν Rigan Machado κάνοντας εντατικά μαθήματα στο brazilian jiu jitsu, ώστε να δώσει μία λιγότερη επιθετική αλλά ξεκάθαρα αποτελεσματική χροιά στις μάχες. Την ίδια στιγμή ωστόσο, έκανε boxing τρεις φορές την εβδομάδα και έτρεχε για cardio 6 μίλια τέσσερις φορές την εβδομάδα. Οπότε έχει και μία λογική ότι ο νέος Batman στηρίχθηκε περισσότερο στην αντοχή παρά στη δύναμη.

 

 

Ο Machado είναι επίσης και ο άνθρωπος που εκπαίδευσε τον Keanu Reeves για τα γυρίσματα του John Wick. Σε κάθε περίπτωση ο Pattinson τα κατάφερε μια χαρά.

 

 

Μήπως είναι η ευκαιρία για να αφήσουμε πίσω την Ben Affleck εποχή;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved