H προπόνηση που μετέτρεψε τον Robert Pattinson σε Batman

Σκληρή γυμναστική και ακόμα πιο σκληρή δίαιτα για 3 μήνες χρειάστηκε o Edward Cullen για να γίνει  Bruce Wayne.

Όταν ο Robert Pattinson ορίστηκε ως διάδοχος της στολής του Σκοτεινού Ιππότη πολλοί ήταν αυτοί που σήκωσαν ειρωνικά το φρύδι και δεν έφταιγε μόνο η φήμη του emo βαμπίρ που είχε χτίσει με το Twilight. Είναι γεγονός ότι ο Batman είναι ένας από τους ελάχιστους υπερήρωες που δεν βασίζονται σε κάποια υπερφυσική δύναμη. Μόνη του υπερδύναμη είναι τα gadget και η ευφυΐα του, ίσως και τα χρήματα που έχει ο Bruce Wayne. 

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο Batman μπορεί να έχει κακή φυσική κατάσταση. Ακόμα και αν το μέτρο σύγκρισης δεν είναι ο Christian Bale, ο υπερασπιστής της Gotham City οφείλει να είναι στοιχειωδώς fit, κι ας έλεγε ο ίδιος ο pattinson ότι δεν πρόκειται να μπει στο κρεβάτι του Προκρούστη που επιφυλάσσει το Hollywood για κάθε ηθοποιό που θέλει να υποδυθεί κάποιον υπερήρωα. 

 

 

Τελικά ο Pattinson υπέκυψε στις πιέσεις και μπήκε σε ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα μεταμόρφωσης. Με μόλις 3 μήνες στη διάθεσή του, η μεταμόρφωση δεν ολοκληρώθηκε με την έναρξη των γυρισμάτων, αλλά συνεχίστηκε και κατά τη διάρκειά τους. Στις 6 εβδομάδες προπόνησης άρχισε να βλέπει τα πρώτα ορατά αποτελέσματα και αυτά ήταν που του έδωσαν ένα παραπάνω κίνητρο για να συνεχίσει. 

Το πρόγραμμά του είχε μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα ασκήσεων, από cardio μέχρι βάρη. Ξεκίνησε με 5-10 χλμ χαλαρό τρέξιμο κάθε πρωί για να καταλήξει σε ένα στρατιωτικού τύπου τρέξιμο στην παραλία κουβαλώντας ένα σακί γεμάτο άμμο. Όλα αυτά δεν θα είχαν το επιθυμητό οπτικό αποτέλεσμα, αν δεν είχαν συνοδευτεί και από ένα αντίστοιχα σκληρό πρόγραμμα διατροφής. Σχολιάζοντας το τι δεν θα του λείψει από τα γυρίσματα του Batman, ο Robert Pattinson είπε ότι θα χαρεί πολύ που δεν θα έχει το μενού του σκέτο βραστό ψάρι με λεμόνι.

 

 

Τελικά όμως έγινε οπαδός του fitness και μετάνιωσε που δεν του είχε δώσει μια ευκαιρία νωρίτερα. Κάθε φορά που ζοριζόταν και έψαχνε κάποιου είδους εμψύχωση, έπαιρνε παράδειγμα από τους ήρωες της Marvel, τον Robert Downey jr, Chris Evans και Chris Hemsworth. Στις φωτογραφίες πιο πάνω θα δεις αναλυτικά το ταχύρυθμο πρόγραμμα που έκανε Batman τον Robert Pattinson. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved