Κι όμως ο JK Simmons δεν έγινε φέτες για κάποιον ρόλο

Το έκανε γιατί απλά ήθελε στα 65 του να αποκτήσει το σώμα των ονείρων του.

Είναι αρκετά συνηθισμένο για πολλούς ηθοποιούς να μεταμορφώνονται σε τέρατα μυών για τις ανάγκες κάποιο ρόλου, ειδικά όταν αυτός είναι σε κάποια ταινία δράσης ή με υπερήρωες. Δεν μιλάμε φυσικά για τον Christian Bale που έχει φτιάξει ένα σώμα ακορντεόν και μπορεί να υποδυθεί τους πάντες, αλλά για τους πιο φυσιολογικούς ηθοποιούς. 

Με μια τέτοια περίπτωση νομίζαμε ότι έχουμε να κάνουμε και όταν είδαμε τον JK Simmons να γυμνάζεται σε φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος ο γυμναστής του, Aaron Williamson. Ήταν η εποχή των γυρισμάτων για το Justice League όπου και ο JK Simmons θα υποδυόταν τον Επιθεωρητή Gordon και όλοι νόμιζαν ότι πήρε τους αλτήρες λόγω σεναριακών αναγκών.

 

 

Με αφορμή τα 70 του γενέθλια μίλησε στο Business Insider και μεταξύ μίλησε για εκείνες τις viral φωτογραφίες από το 2016. Ήταν απλά συμπτωματικό το γεγονός ότι εκείνη την εποχή ήταν τα γυρίσματα του Justice League. Δεν είχε περάσει πολύς καιρός που μόλις είχε χάσει αρκετά κιλά μετά από τη δεύτερη φορά στη ζωή του που υπήρξε παχύσαρκος. 

Τότε ήταν και η στιγμή που ορκίστηκε ότι δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά υπέρβαρος και θα κάνει τα πάντα για να μη συμβεί αυτό. Το γυμναστήριο ήταν μονόδρομος και τότε ο Simmons είπε ότι θα ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του σε φόρμα. Μάλιστα ούτε ο ίδιος δεν πίστευε στη μεταμόρφωσή του. Έπρεπε να δει τον εαυτό του ως επικεφαλής της Aryan Brotherhood στο HBO για να συνειδητοποιήσει αυτό που είχε καταφέρει. 

 

 

Ο Aaron Williamson είχε ποστάρει αρχικά της φωτογραφίες με τον JK Simmons να τα δίνει όλα στο γυμναστήριο προκειμένου να δώσει ένα κίνητρο σε όσους νομίζουν ότι επειδή πέρασαν τα 30 το σώμα τους είναι χαμένη υπόθεση και δεν αξίζει να σηκωθούν από τον καναπέ. Αν μπόρεσε να το κάνει ο JK Simmons στα 65 του, τότε μπορούμε όλοι, σωστά;  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved