Να πάω ή όχι στο γυμναστήριο; Και αν ναι, τι σωματότυπο να αποκτήσω;

Μπορεί να είσαι όλη μέρα σε ένα γυμναστήριο και να κοπανιέσαι για να έχεις ογκώδες σώμα αλλά όμως αυτό που θα διαβάσεις πιο κάτω ίσως και να σε απογοητεύσει. Ναι, οι γυναίκες δεν τρελαίνονται για τον όγκο αλλά για τη γράμμωση. Ναι, καλά άκουσες.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική κι έχει τα δικά της γούστα και πρότυπα ομορφιάς. Κάποιες βρίσκουν ελκυστικούς τους πολύ γυμνασμένους άντρες, άλλες πάλι όχι. Όμως, όπως είναι φυσικό, δεν υπάρχει ένας τύπος άντρα που να αρέσει σε όλες τις γυναίκες ανεξαιρέτως.

 

 
 

Δεν πάνε στράφι τα εξαντλητικά σούπερ σετ, ούτε τα λεφτά που ξοδεύεις για μοσχαρίσια φιλέτα και κουβάδες με αμινοξέα. Χάρη σ’ αυτές τις συνήθειες σου έχεις φουσκωμένους μυς, πλατύτερο στέρνο, δυνατούς ώμους και ένα ατσάλινο 6-pack. Γενικά ένα καλό σώμα είναι πάντα συν.

Δες τι πρέπει να κάνεις με το σώμα σου:

 

 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο: αν έχεις αναπτυγμένο μυϊκό σύστημα η γυναίκα νιώθει μαζί σου σίγουρη και προστατευμένη. Και αυτό σε βάζει αυτομάτως πολύ μπροστά στη λίστα των φαντασιώσεών της.

Αυτό που οι περισσότεροι μυώδεις άνδρες αποτυγχάνουν να συνειδητοποιήσουν είναι ότι οι γυναίκες, μολονότι δημοσίως υποστηρίζουν ότι εκτιμούν σε έναν άνδρα το χιούμορ, το μυαλό, την ευγενική ψυχή (και τα λεφτά που βγάζει), εντούτοις μέσα τους λαχταράνε να συναντήσουν έναν τύπο, ο οποίος όταν βγάλει το πουκάμισο θα τις αφήσει λιπόθυμες από τη θέα και μόνο.

 

 
 

Η αλήθεια είναι ότι η πλειονότητα των γυναικών δίνει λιγότερη σημασία στην εμφάνιση απ’ όση πιστεύουν οι άντρες.

Συχνά, μάλιστα, ακόμη και αν δηλώνουν, ότι θα ήθελαν κάποιον πολύ γυμνασμένο ή με συγκεκριμένα σωματικά χαρακτηριστικά, τελικά τους τραβούν το ενδιαφέρον και νιώθουν έλξη για άλλους άντρες που δεν πληρούν αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αν σε απασχολεί πάρα πολύ το ζήτημα της εξωτερικής εμφάνισης και το πόσο αυτή επηρεάζει τα αποτελέσματά σου στο φλερτ, θα πρέπει να ξέρεις, ότι η έλξη δεν λειτουργεί, όπως πιστεύεις.

Δες εδώ κάποια πράγματα που πρέπει να κάνεις επειγόντως:

©2016-2023 Ratpack.gr - All rights reserved