Η διατροφική συνήθεια του Tom Hardy στη μεταμόρφωσή του ως Bane

Υπάρχει ωστόσο ένα μυστικό που τον έκανε να δείχνει γιγαντιαίος. 

Έχουμε γράψει για όλες εκείνες τις τρομαχτικές μεταμορφώσεις των ηθοποιών για τις ανάγκες των ρόλων τους και ο Bane του Tom Hardyκερδίζει μέχρι σήμερα τις εντυπώσεις. Και λογικό δεν είναι άλλωστε; Από το γεγονός και μόνο ότι κατάφερε να διαλύσει τον Batman του Christian Bale, σου προκαλεί όσο να ‘ναι δέος. Δεν το κατάφερε ωστόσο μόνο με τα διαβολικά του σχέδια για την Gotham, αλλά και με την σωματοδομή του. Για το τελευταίο, έπρεπε να κοπιάσει και ο Tom Hardy.

 

 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε πρόσφατα στην μεταμόρφωσή του για τον ρόλο μιλώντας στο BBC1, όχι μόνο για το διατροφικό πρόγραμμα που άλλαξε αλλά και πόσο σημαντική ήταν η νοητική του πειθαρχία γύρω από το χτίσιμο ενός τέτοιου ρόλου. «Αν καθίσει κανείς και μελετήσει τις φωτογραφίες του Bane θα καταλάβει πόσο είχα γιγαντωθεί» σχολίασε ο Hardy. «Έτρωγα πολύ, δεν ζύγιζα περισσότερο από ότι ζυγίζω τώρα, αλλά ‘‘φούσκωσα’’ καταναλώνοντας πολλούς υδατάνθρακες και κυρίως πίτσα. Το μεγαλύτερο μυστικό όμως είναι ο φακός. Σε τραβούν από χαμηλά για να μπορείς να δείχνεις πιο γιγαντόσωμος. Ήμουν απλά ένας τύπος με ξυρισμένο κεφάλι, λίγο τροφαντός και με όχι τόσο μεγάλα χέρια».

 

 

 

Η δουλειά για το σώμα του έγινε στη συνέχεια, όπου για τέσσερις μήνες, εκτός από το να καταναλώνει υδατάνθρακες, του ζητήθηκε να κάνει άρσεις θανάτου και πιέσεις στον πάγκο με μπάρα. «Το ξέρω πως όλο αυτό δεν ήταν ό,τι καλύτερο για την καρδιά μου, αλλά ο στόχος ήταν να δείχνω όσο το περισσότερο γιγάντιος μπορούσα. Αλλά και πάλι, το πως άλλαξα εγώ το σώμα μου, δεν συγκρίνεται με την δουλειά που έκανε ο Christian Bale». Αστειεύτηκε μάλιστα πως συνέχιζε να έχει αδύνατα πόδια και ο body double του τον κορόιδευε.

 

Σε κάθε περίπτωση, κανείς δεν ξέχασε την μεγάλη ζημιά που έκανε ο Bane στην τελευταία ταινία. Και θα την θυμόμαστε όλοι για αρκετό καιρό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved