Πώς έφτιαξε ο Μπάτμαν κορμί;

5 Σούπερ Ήρωες σου αποκαλύπτουν το πρόγραμμα γυμναστικής τους.

Οι εποχές που ο Μπάτμαν κι ο Ρόμπιν, σε εκείνη την υπερ-καλτ σειρά που βλέπαμε πιτσιρικάδες στο Seven-X, έμοιαζαν με αγύμναστους καθηγητές Θρησκευτικών έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Τώρα πιο οι σούπερ-ήρωές μας μοιάζουν με θηρία βγαλμένα από κάποιο γυμναστηριακό πείραμα.

Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις δύο στρέμματα πλάτες για να μοιάζεις σαν τον «κακό» Bane ή να στρωθείς στη δουλειά, δοκιμάζοντας ασκήσεις για αγριεμένους αντικοινωνικούς τύπους σαν τον αγαπημένο Wolverine. Ό,τι κι αν κάνεις πάντως ένα είναι βέβαιο: έχει περισσότερη πλάκα να γυμνάζεσαι κάτω από την «ομπρέλα» ενός κόνσεπτ. Και να λες στον εαυτό σου ότι θα γίνεις Iron Man, παρά απλά να χτυπιέσαι στο γυμναστήριο σαν χταπόδι στα βράχια.

Αυτό σκέφτηκε κι η Neila Rey, η ιθύνων νους του site γυμναστικής Darebee, που έκατσε και «έβγαλε» τις προπονήσεις των υπερηρώων. Παρακάτω ακολουθούν 5 infographics που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα: να γίνεις κι εσύ ένας super hero στο σώμα (όπως ακριβώς έκαναν κι οι αντίστοιχοι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους ρόλους). Ή έστω να προσπαθήσεις να κινηθείς προς την κατεύθυνση του Batman, του Superman, του Arrow, του Ironman και του Captain America.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved