«Το Βουνό» του Game of Thrones έχασε 50 κιλά με αυτή τη ρουτίνα και είναι περήφανος.

Το να κουβαλάει κανείς τον τίτλο του πιο δυνατού άντρα του κόσμου δεν είναι κάτι πολύ ελαφρύ έτσι δεν είναι; Σίγουρα όμως πλέον ο γνωστός σε όλους Το Βουνό από τη σειρά Game Of Thrones νιώθει λίγο πιο ελαφρύς μιας και πολύ πρόσφατα έχασε 50 ολόκληρα κιλά μέσα σε λίγο καιρό, με μία μοναδική δίαιτα που έκανε, δίαιτα που στην ουσία όμως συνοδεύεται με πολύ γυμναστική κι εξάσκηση.

 

 

Ο Hafthor Bjornsson είναι από τους πλέον χαρακτηριστικούς ηθοποιούς του Game Of Thrones και παίζει τον Mountain, ωστόσο παράλληλα είναι και ένας από τους μεγαλύτερους “Strongmen” στον κόσμο και αποφάσισε να μοιραστεί την “ιδιαίτερη” δίαιτα του, που πραγματικά είναι στην καλύτερη… εξωφρενική.

 

 
 

Τώρα πως κατάφερε να χάσει πενήντα ολόκληρα κιλά με τόσο φαγητό, ένας θεός ξέρει. Σίγουρα βέβαια ο άνθρωπος κάνει τρελή γυμναστική όλη μέρα έτσι; Πρέπει κάπως να συντηρήσει όλο αυτό το σώμα και τους μυς.

Κάθε μέρα τρώει το ίδιο φαγητό. Πόσο; Πέντε γεύματα την ημέρα. Δεν το λες και λίγο έτσι; Και μετά είναι το εξαντλητικό πρόγραμμα γυμναστικής που κάνει κάθε μέρα χωρίς σταματημό. Πυγμαχία, ενδυνάμωση κορμού και ποδιών, ενδυνάμωση χεριών. Δεν σταματάει λεπτό το Βουνό. Έχει και μία φήμη να συντηρήσει.

 

 
 

Τι ακριβώς όμως τρώει κάθε μέρα; Και πως γίνεται να χάνει αντί να κερδίζει κιλά;

Όπως λέει όμως ο ίδιος: «Έχω εμμονή με τη διατροφή και το πρόγραμμα μου. Λατρεύω την πυγμαχία. Το ξέρω πως το πρόγραμμα είναι σκληρή δουλειά αλλά όμως αυτό μου αρέσει».

Ας πάμε όμως να δούμε τι τρώει το Βουνό καθημερινά.

Δες εδώ για να δεις τη δίαιτα του Βουνού:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved