Κάθε ήρωας της Marvel οφείλει να γίνεται «κομμάτια»

Η εξέλιξη ενός ηθοποιού σε σούπερ ήρωα φέρνει τρομακτικές σωματικές μετατροπές. Δείτε τι περνάνε οι ήρωες του MCU.

Δεν έχει σημασία αν σου αρέσουν ή όχι οι υπερηρωικές ταινίες, το θέμα είναι ότι η Marvel έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό σύμπαν που συνεχώς εξελίσσεται και φέρνει συνεχώς νέους χαρακτήρες και καταστάσεις στη ζωή μας. Αυτή τη στιγμή το MCU είναι σε κρίσιμη καμπή, ωστόσο όλα δείχνουν ότι μετά το Spider-Man: No Way Home όλα αλλάζουν και σύντομα στο Doctor Strange in the Multiverse of Madness ενδεχομένως να γίνουν πολύ πιο ενδιαφέροντα με την παρουσία του Multiverse να φέρνει πολλούς χαρακτήρες από παλιότερες ταινίες που δεν φάνταζαν ποτέ τους πιθανό να γίνουν.

Ειδικά στο σίκουελ του Doctor Strange που ακούγονται ότι θα έρθουν τα πάνω κάτω και σπουδαίες μορφές επιστρέφουν ή πρωτοεμφανίζονται στο MCU:

 

 

Είτε είσαι villain, είτε superhero δεν νοείται να βρίσκεσαι στο MCU και να μην είσαι γυμνασμένος. Δεν έχει να κάνει τόσο με την εξωτερική εμφάνιση, όσο με το να μπορείς να αντέξεις τα απαιτητικά γυρίσματα και τις ιδιαίτερες σκηνές δράσης οι οποίες δεν σηκώνουν μονάχα stuntmen.

O Tom Holland μπορεί να ήταν «λάστιχο» από μόνος του πριν πάρει το ρόλο του Peter Parker, ωστόσο με την εξοντωτική γυμναστική μετατράπηκε ο ίδιος σε Spider-Man, ενώ τύποι όπως ο Chris Pratt και η Scarlett Johansson φαίνεται πως δεν είχαν πάει ποτέ τους σε γυμναστήριο μέχρι να αναλάβουν τους ρόλους των Starlord και Black Widow.

Τι έχεις να πεις για την ταινία Black Widow;

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις τρομακτικές μεταμορφώσεις των απλών ηθοποιών σε superheroes, καθώς και το πόση ώρα αφιερώνουν την ημέρα στη γυμναστική και τη διατροφή τους.

Marvel Heroes Body Transformations


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved