O πρώην «Πιο Δυνατός Άνθρωπος του Κόσμου», μόλις ξεκίνησε να προπονείται στην πυγμαχία για ένα και μόνο σκοπό.

Ναι ο Eddie Hall είναι ο πρώην πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου και τώρα έχει βάλει σκοπό να ισοπεδώσει το The Mountain από το Game Of Thrones. Πώς θα το κάνει αυτό; Μα πως αλλιώς; Με πολύ σκληρή προπόνηση και ασταμάτητη διάθεση.

Τι κάνει λοιπόν γι’ αυτό; Τα πάντα.

Πίνει 10 λίτρα νερό την ημέρα, ξοδεύει 240 δολάρια την εβδομάδα σε φυσικοθεραπείες, και φυσικά προπονείται 365 ημέρες το χρόνο. Κανένα έλεος για τον Eddie Hall που πραγματικά το πιστεύει.

 

 

Σίγουρα υπάρχουν δυνατοί άνθρωποι σε αυτό τον κόσμο, άνθρωποι που είναι σαν όρθιες ντουλάπες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα, ούτε από πόνο ούτε από κούραση. Υπάρχουν όμως και οι υπεράνθρωποι, αυτοί δηλαδή που η δύναμη τους είναι πάνω από το κανονικό όριο. Είναι χτισμένοι διαφορετικά από τη φύση τους, όπως και να το κάνουμε.

 

 
 

Ένας από αυτούς είναι και ο Eddie Hall, 33 χρονών, από το Lyme του Newcastle. Κάπου μπορεί να τον έχει πάρει το μάτι σου σίγουρα. Είναι ο τύπος που τρώει ολόκληρα cheesecakes μόνο και μόνο για να φτάσει στο επίπεδο των θερμίδων που χρειάζεται πιο γρήγορα. Το 2017, κέρδισε το World's Strongest Man διαγωνισμό στην Botswana.

Κάποτε είχε κερδίσει έναν άλλο διαγωνισμό σε deadlifts, σήκωσε 500 κιλά, όσο δηλαδή ζυγίζει μία ολόκληρη αγελάδα από τα Highland. Ο άνθρωπος είναι εντελώς για δέσιμο.

Τα πράγματα όμως πλέον έχουν αλλάξει, ο ίδιος ο Hall ενδιαφέρεται περισσότερο για την πυγμαχία και μόνο γι’ αυτό προπονείται.

 

 
 

Το έχει ρίξει στο σχοινάκι και στην πιο αερόβια άσκηση. Ο αντίπαλος του ποιος θα είναι; Το Βουνό από το Game Of Thrones. Πολλοί λένε πως ίσως να είναι και το πιο heavy boxing match στην ιστορία. Για να δούμε…

Εμείς κάναμε μία ενδελεχή έρευνα στο τι τρώει και στο πως προπονείται και την παρουσιάζουμε εδώ, σε περίπτωση που κάποιος από εσάς ξυπνήσει με όρεξη μία μέρα και θέλει να τα βάλει με το Βουνό.

Καλή τύχη…

Δες εδώ πως το κάνει ο Eddie Hall:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved