Οι γιορτές πλησιάζουν και πρέπει να είσαι έτοιμος για το μακελειό.

Οι γιορτές πλησιάζουν αλλά όμως εσύ ακόμη δεν έχεις βάλει μπροστά το πρόγραμμα σου με τις ασκήσεις κι έχεις μείνει κάπως πίσω από το καλοκαίρι σε σχέση με το σώμα σου. Έχεις αφεθεί στη μοίρα του φθινοπώρου και μάλλον θα το πας έτσι μέχρι τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ναι πρέπει λίγο να γκαζώσεις τώρα, μιας και ξέρεις πως ακολουθεί ένα επικό μακελειό όταν θα μπει ο Δεκέμβρης και θα πλησιάζουν οι γιορτές και τα φαγοπότια.

 

 

Τα περισσότερα άρθρα που θα βρεις εκεί έξω έχουν να κάνουν με το πώς θα χάσεις τα κιλά που πήρε κάποιος στις γιορτές, κανείς όμως δεν λέει για τα κιλά που πήραμε πριν από τις γιορτές και τις περισσότερες φορές είναι αυτά που κάνουν την αρνητική διαφορά στο σώμα μας.

 

 
 

Οπότε μάλλον ήρθε η ώρα να κάνεις κάτι γι’ αυτό και να ξεκινήσει ασκήσει στο σπίτι. Αν είσαι από τους ανθρώπους που δεν πάνε στο γυμναστήριο τότε θα πρέπει να βάλεις στο πρόγραμμα σου αυτές τις ασκήσεις μιας και θα σε βοηθήσουν να ρίξεις τα περιττά κιλά και λίπη από το σώμα σου, λίγο πριν από τις γιορτές.

 

 
 

Αυτό φυσικά θα σου δώσει ώθηση να είσαι και πιο ήσυχος όσο αφορά μετά την κατανάλωση φαγητού μέσα στα Χριστούγεννα. Με λίγα λόγια κάνε γυμναστική από τώρα που μπορείς έτσι ώστε να είσαι σε φόρμα τις δύσκολες στιγμές των γιορτών.

Εμείς μαζέψαμε μερικές από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις που μπορεί κανείς να κάνει στο σπίτι και όχι μόνο έτσι ώστε να δει διαφορά στο σώμα και στα κιλά του.

Δες εδώ μερικές από αυτές τις ασκήσεις:

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved