Jeremy Renner: Τι τρώει ο Hawkeye για να παραμένει Avenger

Δεν γίνεσαι υπερήρωας σε μία νύχτα και πόσο μάλλον όταν έχεις δική σου τηλεοπτική σειρά.

Μπορεί να μην του φαίνεται, αλλά ο Jeremy Renner, o Hawkeye της καρδιάς μας, είναι 50 ετών. Οπτικά, οι περισσότεροι από εμάς θα τον έκαναν με το ζόρι 40, αλλά αυτό δεν είναι μόνο αποτέλεσμα των γονιδίων του. Κάθε άλλο. Είναι αποτέλεσμα της άσκησης και ιδιαίτερα της διατροφής που έχει αποφασίσει να κάνει για να παραμείνει σε φόρμα. Γιατί ήρωας μπορεί να γίνεσαι, αλλά το σώμα του, πρέπει να δουλέψεις για να το διατηρήσεις.

 

 

Ο ηθοποιός μίλησε στο Men’s Health για την διατροφή που ακολουθεί, αναφέροντας ότι δεν τον απασχολεί τόσο το βάρος, όσο το να μπορεί να έχει ενέργεια όλη μέρα για να βγάλει τα γυρίσματα.

«Ξεκινάω με ασπράδια αβγών και αβοκάντο και ενδεχομένως λίγες φέτες μπέικον. Βέβαια είναι κάτι που δεν το ακολουθώ 100% όταν είμαι σπίτι, καθότι είμαι απασχολημένος να φτιάχνω βάφλες για την κόρη μου». Μέσα στην ημέρα, όταν είναι στα γυρίσματα, δίνει βάση σε υγιεινά σνακ, ενώ όταν μπορεί να φάει κανονικό γεύμα, θα περιέχει μπρόκολο και τόνο ή κοτόπουλο. Στην cheat day του θα φάει οτιδήποτε εκτός από ντόνατ. «Μου φαίνεται υπερβολικό να πρέπει να τρέξω 8 μίλια για να μπορέσω να κάψω ένα ντόνατ», δήλωσε στο περιοδικό. Σε energy drinks, προτιμάει το Liquid IV που περιέχει ηλεκτρολύτες και ποτάσιο, όπου τα συστατικά ισοδυναμούν με τέσσερα μπουκάλια νερό.

Τον Jeremy Renner θα τον δούμε στην ομώνυμη σειρά Hawkeye που θα κυκλοφορήσει στις 24 Νοεμβρίου στο Disney+.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved