O Andre Rush είναι ο σεφ που κάνει 2.222 pushups καταναλώνει 10.000 θερμίδες

Γιατί δεν τον έχουν πάρει ακόμα στους Expendables;

Έχουμε διαβάσει κατά καιρούς πολλές ακραίες μορφές δίαιτας και άσκησης από τον Mark Wahlberg μέχρι τον Dwayne Johnson. Προκειμένου να διατηρηθούν στη φόρμα που απαιτούν οι ρόλοι δράσης μπαίνουν σε απάνθρωπες ρουτίνες που μοιάζουν αφύσικες. Όμως υπάρχει ένας άλλου είδους αστέρας που βλέπει το πρόγραμμά τους και το έχει απλά για προθέρμανση, ο σεφ Andre Rush.

Ο 47χρονος σεφ είναι βετεράνος του Αμερικανικού Στρατού, τον οποίο υπηρέτησε για 23 χρόνια μέχρι που ένας τραυματισμός στο Ιράκ τον ανάγκασε να αποστρατευτεί. Από τότε είναι επαγγελματίας μάγειρας και παρά τη θητεία του στον στρατό δεν φτιάχνει γκοτζίλα και λοιπά εδέσματα που δεν μας προκαλούν καμία νοσταλγία, αλλά έγινε προσωπικός μάγειρας για 4 διαδοχικούς προέδρους, από τον Bill Clinton, μέχρι τον Donald Trump. 

 

 

Η φήμη του έφτασε σε τέτοια επίπεδα που πλέον έχει το δικό του τηλεοπτικό show και μια βιογραφία που αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο 2022. Η εμφάνισή του μόνο με εκλεπτυσμένο σεφ δεν μοιάζει και αυτό προκάλεσε την περιέργεια του Men’s Health που θα ήθελε να μάθει τα μυστικά για τους δικέφαλους με περίμετρο 61 εκατοστά και τον σβέρκο των 48 εκατοστών, ναι σωστοί είναι οι αριθμοί, τους τσεκάραμε δύο φορές. 

To ύψος του Andre Rush είναι 1,78 και ζυγίζει 122 κιλά και τρώει πολύ, πάρα πολύ. Μόνο το πρωινό του είναι 24 αυγά κι ένα ρόφημα πρωτεΐνης. Πάμε να δούμε το αναλυτικό του πρόγραμμα.

Ξυπνάει κάθε πρωί στις 03:00 και κάνει 2.222 pushups, αν πιστεύετε ότι κάτι κρύβεται πίσω από αυτόν ιδιαίτερο αριθμό, καλά πιστεύετε. Είναι ο δικός του φόρος τιμής στους 22 βετεράνους που αυτοκτονούν κάθε μέρα λόγω δυσκολιών και έτσι προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή του κόσμου σε αυτό το πρόβλημα. Αυτή η άσκηση του παίρνει μια ώρα κι ένα τέταρτο και στη συνέχεια πίνει μια κούπα καφέ.

 

 

Το πρωινό που τρώει στη συνέχεια περιλαμβάνει 24 αυγά κι ένα ρόφημα πρωτεΐνης με βρώμη φυστικοβούτυρο και kale. Στις 11 τρώει το μεσημεριανό του που περιλαμβάνει δύο μερίδες άπαχου βοδινού με κινόα, φέτα (ευχαριστούμε που στηρίζεις τα ελληνικά τυριά Andre), ντοματίνια κι ένα dressing με λεμόνι, σκόρδο και πιπέρι.

Στις 14:00 τρώει το δεύτερο μεσημεριανό του, δηλαδή μισό κοτόπουλο μαζί με 100 γρ μοσχαρίσιου φιλέτου και ρύζι. Τότε είναι έτοιμος για τη μεσημεριανή του προπόνηση, 90 λεπτά εντατικής άσκησης για ενίσχυση της αντοχής. 

Στις 18:00 παίρνει το βραδινό του, γλυκοπατάτες, μπρόκολο, το μισό κοτόπουλο που άφησε το μεσημέρι κι ένα ακόμα πρωτεϊνούχο ρόφημα. Την παράδοση των δύο γευμάτων την κρατάει και στο βραδινό και στις 20:00 τσιμπάει ένα φιλέτο σολομού με kale, ντομάτες με βαλσαμικό ξύδι, λάδι και μαύρο σκόρδο. 

 

 

Στις 22:00 θα πιεί ένα τελευταίο ρόφημα, αυτή τη φορά με γιαούρτι (και πάλι σε ευχαριστούμε για τη στήριξη), βρώμη, κινόα, blueberries και μπανάνα. 

Από όλα αυτά τα νούμερα ο Andre Rush θα ήθελε να θυμάσαι μόνο το 22 από τα pushups του. Όχι μόνο για το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει για τους βετεράνους που υποφέρουν, αλλά για να σε πείσει να κάνεις έστω και 22 pushups τη μέρα. 

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved