Τα πιο μοιραία λάθη που κάνεις μετά το τρέξιμο

Και που αν τα σταματήσεις θα δεις μεγάλη διαφορά.

Το τρέξιμο αποτελεί μία εξαιρετική μορφή άθλησης για κάθε άνθρωπο, ανεξαρτήτως επιπέδου φυσικής κατάστασης. Βοηθά στη μείωση του σωματικού σου βάρους, ενισχύει το μυϊκό σου σύστημα ενώ παράλληλα τονώνει την ψυχολογία σου (όπως κάθε είδους σωματική άσκηση). Ωστόσο, πολλές φορές-και ιδίως οι πιο αρχάριοι του είδους-υποπίπτουμε σε ορισμένα λάθη που έχουν να κάνουν κυρίως με τις διαδικασίες που ακολουθούμε (ή δεν ακολουθούμε) πριν το τρέξιμό μας.

 

 

Το τρέξιμο είναι κάτι που σε κρατάει σε φόρμα αλλά όμως χρειάζεται στρατηγική όπως τα περισσότερα πράγματα. Υπάρχουν όμως λάθη που κάνεις μετά το τρέξιμο που πραγματικά δεν σου κάνουν καλό.

 

 
 

Είναι ίσως η καλύτερη μορφή άσκησης που θα μπορούσες να επιλέξεις, τόσο αν θέλεις να χάσεις βάρος, όσο και να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και εν γένει την υγεία σου από τη κορυφή έως τα νύχια. Τα οφέλη που προσφέρει το τρέξιμο στο σώμα και το πνεύμα σου πολλά. Μπορείς να διαβάσεις εδώ κάποια απ' αυτά.

 

 
 

Ωστόσο, στο παρόν άρθρο δεν θα αναλωθούμε στο γιατί πρέπει να φορέσεις τα αθλητικά σου και να αρχίσεις να παίρνεις τους δρόμους, αλλά στα λάθη που ίσως κάνεις μετά την προπόνηση και σου στοιχίζουν ακριβά, σαμποτάροντας την προσπάθειά σου.

Δες εδώ τι δεν πρέπει να κάνεις στο τρέξιμο σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved