Τι τρώει ο Chris Hemsworth όταν έχει cheat day;

Οκ, με την προπόνησή του δύσκολα θα τα βγάζαμε πέρα, αλλά αυτά που τρώει όταν έχει cheat day, μάλλον το’χουμε.

Ο Αυστραλός ηθοποιός αυτή την εποχή ετοιμάζεται για τα γυρίσματα του sequel του Extraction και όπως πολύ εύλογα μπορεί να υποθέσει κάποιος, το σενάριο δεν θα έχει σημαντικές διαφορές από το προηγούμενο, απλά Hemsworth θα κάνει μπαούλο στο ξύλο όποιον βρεθεί στο δρόμο του. Για να καταφέρει να εμφανιστεί όσο πιο αληθοφανής γίνεται, εφαρμόζει ένα σκληρό πρόγραμμα προπόνησης.

 

 

Ο 38χρονος Hemsworth εφαρμόζει με αυστηρή πειθαρχία ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει: 

  • 3 λεπτά freestyle boxing
  • 50 air squats
  • 40 sit-thrus
  • 25 pushups
  • 20 επαναλήψεις 5 διαφορετικών ασκήσεων για ενδυνάμωση του κορμού

Το παραπάνω πρόγραμμα το επαναλαμβάνει 4 φορές με 2 λεπτά ξεκούραση μεταξύ τους και έτσι πρόκειται να μετατραπεί από «φουσκωτό» Thor σε γραμμωμένο Tyler Rake. Με ένα τέτοιο πρόγραμμα ταχύτατης κατανάλωσης θερμίδων, μια cheat day πού και πού επιβάλλεται και όταν του δίνεται η ευκαιρία, ο Αυστραλός του δίνει και καταλαβαίνει.

 

 

Σε φωτογραφία που ανέβασε στο instagram ενώ βρισκόταν στο Los Angeles, φαίνεται πως εκτός από μπύρα, ο Hemsworth έφαγε και μια πίτσα γίγας και μια σεβαστή ποσότητα τηγανητού κοτόπουλου. Αν τα βλέπετε όλα διπλά στη φωτογραφία, προσέξετε το δεύτερο ποτήρι και θα καταλάβετε ότι έχει παρέα και ο συνδαιτυμόνας του τραβάει τη φωτογραφία.

Το πόσο αποτελεσματικός είναι ο θεσμός της cheat day είναι κάτι που δεν έχει λυθεί ακόμα με τους διατροφολόγους και τους γυμναστές να είναι διχασμένοι. Όσοι είναι κατά πιστεύουν ότι σε πάει πολύ πίσω στην επίτευξη των στόχων σου καθώς μετά από κάθε cheat day το σώμα σου παλεύει να έρθει και πάλι στα φυσιολογικά του. Επίσης αρκετοί είναι που κάνουν έξτρα cheat και παρασύρονται με τις cheat days και τις κάνουν πιο συχνά από όσο θα έπρεπε. Από την άλλη όσοι είναι υπέρμαχοι, υποστηρίζουν ότι το ψυχολογικό κέρδος είναι πολύ μεγάλο γιατί λειτουργεί ως κίνητρο για να τη βγάλεις μέχρι το επόμενο cheat. Επίσης είναι πολύ σημαντικό γιατί σου επιτρέπει να βγαίνεις για φαγητό με τους φίλους σου και να τους ακολουθείς αραιά και πού σε πιο ανθυγιεινά μονοπάτια κρατώντας δεμένη την παρέα.

 

 

Σε κάθε περίπτωση αν θέλεις να αξιοποιήσεις την cheat day πρέπει να το κάνεις όπως ο Chris Hemsworth και να μην ξεχνάς να γυρίζεις πίσω στην αυστηρή ρουτίνα άσκησης και διατροφής για να μην πάει στράφι όλος ο κόπος. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved