Δυσκολεύεσαι και εσύ να χωνέψεις το φαγητό σου;

Συμβουλές για καούρες, ναυτίες και ό,τι άλλο ταλαιπωρεί το στομάχι.

Μερικά από τα πιο κοινά πεπτικά προβλήματα περιλαμβάνουν στομαχική δυσφορία, καούρα, ναυτία, αέρια, φούσκωμα, δυσκοιλιότητα και διάρροια.

Το κλειδί είναι η ισορροπία και το να γνωρίζετε ποιες θρεπτικές ουσίες να επιλέγετε για την υγεία του πεπτικού σας συστήματος.

Η ανθυγιεινή διατροφή και ο τρόπος ζωής μπορούν να προκαλέσουν συχνά τέτοια, τα οποία, όμως, μπορούν να επιλυθούν με απλές αλλαγές στον τρόπο ζωής.

 

 
 

Το στομάχι σας είναι ένα πολύ ευφυές όργανο και φέρει κατά κάποιον τρόπο την ευθύνη για την υγεία όλων των εσωτερικών λειτουργιών σας, εξασφαλίζοντας ότι όλα ανταποκρίνονται με τον τρόπο που πρέπει.

 

 

Ένα υποκείμενο ιατρικό πρόβλημα, μια φαρμακευτική αγωγή ή η δυσανεξία σε κάποιο τρόφιμο μπορούν, επίσης, να προκαλέσουν συχνά πεπτικές ενοχλήσεις.

 

 
 

Μια συνεχής αίσθηση εξάντλησης αποτελεί σαφές σημάδι ότι κάτι δεν λειτουργεί σωστά στο σώμα σας. Αν το πεπτικό σας σύστημα έχει αποδυναμωθεί λόγω κακής διατροφής, η δραστηριότητα του ανοσοποιητικού σας συστήματος μειώνεται.

Το στομάχι σας είναι σαν ένας δεύτερος εγκέφαλός σας. Αυτό μπορεί να ακούγεται κάπως τρελό, αλλά είναι αλήθεια. Όταν το πεπτικό σας σύστημα δεν λειτουργεί σε βέλτιστο επίπεδο, μπορεί να είναι φορτωμένο με τοξίνες. Θα σας το δείξει, αν και μερικές φορές με πολύ ανεπαίσθητο τρόπο.

Δες τι πρέπει να κάνεις για να είσαι καλά με το πεπτικό σου:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved