Με το σετ γυμναστικής του οίκου Dior θα είσαι πιο μοδάτος γυμναστηριακός τύπος

Δεν ξέρουμε αν θα κάνεις καλύτερη γράμμωση με αυτό το σετ, αλλά σίγουρα θα κερδίσεις followers στο Instagram αν το ποστάρεις.

Χάρη στην πανδημία και το lockdown πολλοί από εμάς γνωρίσαμε τη χάρη της γυμναστικής εκτός γυμναστηρίου. Άλλοι πήραν τους δρόμους και άρχισαν να τρέχουν σαν τον Forrest Gump, άλλοι κατέβασαν από το πατάρι κάτι σκονισμένα ποδήλατα και βαράκια και εντάξει κάποιοι άλλοι απλά ξεσκίστηκαν στις πίτσες. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στους δεύτερους που θα ήθελαν να αναβαθμίσουν λίγο το ατομικό τους οπλοστάσιο και ειδικά σε αυτούς που ντρέπονται να το ποστάρουν στα social media.

 

 

Ειδικά γι’αυτούς, ο οίκος Dior σε συνεργασία με την εταιρεία Technogym παρουσίασε ένα υπερπλήρες σετ για άσκηση στο σπίτι. Το σετ αποτελείται από έναν διάδρομο, έναν πάγκο, σετ από βάρη, ταινίες αντίστασης, σχοινάκια, μπάλες fitness κλπ. Μάλιστα ο πάγκος έχει διπλό ρόλο και χρησιμεύει και ως χώρος αποθήκευσης για τα βάρη. 

 

 

Το σετ λέγεται Dior Vibe και είναι σχεδιασμένο από τη Maria Grazia Chiuri η οποία έχει δουλέψει στον οίκο Fendi, στον Valentino και τελικά αντικατέστησε τον Raf Simons στον Dior. Στα πέντε χρόνια που έχει το πόστο της Creative Director του οίκου έχει δείξει μια ιδιαίτερη αγάπη στα colabs και μέχρι τώρα έχει συγχωνεύσει την αισθητική του Dior με τη Vespa, τα Air Jordan και φυσικά με τα όργανα γυμναστικής της Technogym.

 

 

Στόχος της συνεργασίας δεν είναι μόνο οι πωλήσεις αυτού του καλαίσθητου σετ γυμναστικής δεν είναι μόνο οι πωλήσεις, άλλωστε η τιμή που υπόσχεται η υπογραφή Dior δεν πρόκειται να το κάνει ακριβώς best seller. Αυτό που επιθυμούν και οι δύο εταιρείες είναι η διεύρυνση του αγοραστικού τους κοινού και η ανανέωση της εταιρικής τους ταυτότητας. 

 

 

Η Technogym θα ανοιχτεί σε ένα κοινό που μέχρι τώρα δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με τη γυμναστική και δεν ενδιαφερόταν για το branding της και ο Dior θα καταφέρει να ρίξει τον μέσο όρο ηλικία του δικού τους αγοραστικού κοινού δείχνοντας ότι μπορεί να κάνει engagement με πιο δυναμικά κοινά που ακολουθούν ένα πιο σύγχρονο τρόπο ζωής. To Dior Vibe θα ξεκινήσει να διατίθεται αποκλειστικά από το τις μπουτίκ Dior και το online κατάστημα του οίκου από τις αρχές του 2022. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved