Πρήζεσαι και εσύ εύκολα με αυτά που τρως;

Το στομάχι δεν είναι παιχνίδι και η πέψη διαφέρει. Κράτα την σε ισορροπία με αυτές τις τροφές.

Δεν είναι πολύ σπάνιο να τρώμε κάτι και μετά να είμαστε πρησμένοι για μέρες. Μην φοβάσαι αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό να συμβαίνει. Μπορείς όμως να το αποφύγεις και να μην ταλαιπωρείσαι με αέρια και πόνους.

 

 

Μέχρι το βράδυ θα δεις σημαντική διαφορά αν φας αυτές τις τροφές. Να θυμάμαι ότι δεν φτάνει μόνο μια ημέρα προσπάθειας για να περιορίσεις το φούσκωμα σε σταθερή βάση. Χρειάζεται αναθεώρηση του συνολικού τρόπου διατροφής σου. 

Αν το φούσκωμα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου, εδώ θα βρεις τους απλούς τρόπους που πραγματικά μπορούν να σε βοηθήσουν.

 

 
 

Φυσικά και δεν μπορεί να φύγει «ως δια μαγείας». Υπάρχουν συνήθειες που αυξάνουν την ένταση της δυσφορίας που σου προκαλεί και σε κάνουν να νιώθεις ότι έχεις καταπιεί όλο τον αέρα που υπάρχει γύρω σου. Μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες, αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές, θα νιώσεις μεγαλύτερη ευεξία και το φούσκωμα θα μετριαστεί.

 

 
 

Είναι οι τροφές που θα σε βοηθήσουν να ξεφουσκώσεις πολύ γρήγορα. Είναι αστείο μιας και από τις τροφές το έπαθες εξ αρχής. Καμιά φορά όμως μπορεί να φουσκώσεις και από το άγχος μόνο.

Αν έχεις μια σημαντική υποχρέωση τις βραδινές ώρες της ημέρας και δεν θες να νιώθεις δυσφορία, ξεκίνα την προσπάθεια από το πρωί, αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Πρέπει να τρως συστηματικά αυτές τις τροφές.

Δες ποια είναι οι τροφές που θα σε ξεφουσκώσουν:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved