To μυστικό για να γίνεις καλύτερος μποξέρ

Όπως το μάθαμε από τον Ολυμπιονίκη Tony Jeffries.

 Θα έχεις δει πολλά μέχρι σήμερα στο internet σχετικά με το μποξ, τις ασκήσεις, τη στάση που πρέπει να κρατάς και λίγο-πολύ, όλους εκείνους τους λογαριασμούς που προσπαθούν να σε μετατρέψουν σε μποξέρ από το YouTube. Αλλά δεν πάει έτσι. Και επειδή σου μιλάμε εκ πείρας, αν δεν χύσεις τόνους ιδρώτα και δεν πεθάνεις στην προπόνηση, δεν πρόκειται ποτέ σου να γίνεις μποξέρ. Αν όμως ήδη κάνεις το άθλημα και ήδη προπονείσαι, μπορείς να θυμάσαι αυτό εδώ το τρικ του Tony Jeffries.

Ο Tony Jeffries μετράει στην καριέρα του πάνω από 100 αγώνες, έχει κερδίσει το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 2008 και έχει κρατήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στο Ηνωμένο Βασίλειο επτά φορές. Που σημαίνει ότι δεν είναι τυχαίος. Σε ένα νέο του βίντεο, ο μποξέρ περιγράφει το προφανές: ότι πολλοί μποξέρ που κάνουν την κίνηση για την γροθιά, δεν μπαίνουν στη διαδικασία σχεδόν ποτέ να κινήσουν το κεφάλι τους ώστε να αποφύγουν ένα counter χτύπημα. Ο ίδιος τα λέει ακόμη καλύτερα στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Επειδή λοιπόν κάποιες φορές οι μπελάδες απλά σε βρίσκουν, καλά θα κάνεις να θυμάσαι όλα αυτά τα μικρά μυστικά που σε κάνουν πιο μάχιμο. Όσο για τον Jeffries, διαθέτει κανάλι με ένα σωρό συμβουλές που μπορεί να σε κάνει ακόμα καλύτερο.

Ξεκίνα λοιπόν το shadowboxing.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved