Assosiated Press Το μυστικό του Jason Momoa βρίσκεται στη διατροφή

Ο θηριώδης ηθοποιός τρέφεται όσο χρειάζεται για να αντέχει την σκληρή γυμναστική.

Όποιος έχει παρακολουθήσει τον Jason Momoa από τα χρόνια που έπαιζε στο Baywatch Hawaii δεν μπορεί παρά να μείνει εντυπωσιασμένος από την τρομακτική αλλαγή που έχει πραγματοποιήσει στο σώμα του.

Αναμφίβολα ένας τέτοιος τύπος γνωρίζει πολύ καλά την αξία της γυμναστικής αλλά και της διατροφής.

 

 

Σύμφωνα μάλιστα με τον γυμναστή του 41χρονου Χαβανέζου ηθοποιού, Damian Viera, ο «Aquaman» της καρδιάς μας έχει έναν ξεχωριστό τρόπο για να αντέχει κάθε μέρα τόσο σκληρή προπόνηση που του επιτρέπει να είναι εξίσου μυώδης αλλά και γραμμωμένος ταυτόχρονα.

«Προκειμένου να παραμείνει σε επίπεδα superhero, o Jason γνωρίζει πως για να αντέξει τόσες σκληρές καταστάσεις γυμναστικής πρέπει να γεμίζει με υδατάνθρακες. Σαν να τους έχει για καύσιμο προκειμένου να είναι εκρηκτικός όποια ώρα κάνει άσκηση», υποστηρίζει ο Viera, τονίζοντάς μας όμως μια σημαντική διαφορά.

«Όταν μιλάμε για υδατάνθρακες, μην πάει το μυαλό σας σε ψωμιά και μακαρόνια καθώς τα έχει κόψει προ πολλού. Εάν πάρει τέτοιου είδους υδατάνθρακες οι οποίοι μετατρέπονται σε λίπος αντί για καθαρή ενέργεια, τότε και αποτέλεσμα δεν θα έχει στο σώμα αλλά και δεν θα μπορεί να βγάλει το πρόγραμμα», συμπληρώνει ο προπονητής του σούπερ- ήρωα.

 

 

Πού μπορεί να βρει κανείς όμως τέτοιους υδατάνθρακες;

Η απάντηση είναι στα σταυρανθή λαχανικά και φρούτα, δηλαδή κουνουπίδι, λάχανο, λάχανο, κάρδαμο κήπου, μπρόκολο, λαχανάκια Βρυξελλών και γενικώς πράσινα λαχανικά. Λαμβάνει αρκετά εξ αυτών από το πρωί και με αυτό τον τρόπο έχει τεράστια ποσότητα ενέργειας, καθώς οι πρωτεΐνη στον οργανισμό του μετατρέπεται σε αμινοξέα και με αυτό τον τρόπο αντέχει τις «κακουχίες» κατά την άσκηση.

Το αποτέλεσμα; Ένας Khal Drogo, ένας Conan ο Βάρβαρος, ένας Aquaman. Ή απλά ο Jason Momoa όπως τον γνωρίζουμε.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved