Δώσε το κάτι παραπάνω στην άσκηση με τη συμβουλή του Dwayne Johnson

Ο The Rock δεν καταλαβαίνει από αργίες και Σαββατοκύριακα.

Ο Dwayne Johnson μόλις έκλεισε τα 49 και είναι στην καλύτερη φόρμα από ποτέ. Αν κι εσύ απορείς πως τα καταφέρνει στην ηλικία που κάποτε ο Έλληνας ετοιμαζόταν να φάει το εφαπαξ του χτίζοντας εξοχικό στη Λούτσα, αποκάλυψε τον τρόπο του με ένα κάθιδρο video στο Instagram. Πολύ απλά δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για ανάπαυση για τον Rock.

 

 

«Εκεί που βλέπεις τους άλλους να κάθονται, τότε πρέπει να δώσεις το κάτι παραπάνω, ακόμα και τις Κυριακές» είναι η συμβουλή που έχει να δώσει ο Rock σε όσους θέλουν να ανακαλύψουν τα όριά τους, ή και να τα ξεπεράσουν. Στη συνέχεια διευκρινίζει πως δεν λέει σε κανέναν να μην βρίσκει χρόνο για χαλάρωση και ξεκούραση, όμως δεν χρειάζεται να το κάνεις ντε και καλά την ίδια στιγμή που το κάνουν όλοι. 

 

 

Το να πεις αυτή την Κυριακή θα αφοσιωθώ για λίγο στον στόχο μου, ο οποίος δεν είναι απαραίτητα σχετιζόμενος με την άσκηση, θα σου δώσει κυρίως ψυχολογική δύναμη για να συνεχίσεις. Στη συνέχεια θα ανακαλείς αυτή τη στιγμή κάθε φορά που έχεις κουραστεί από την προσπάθεια και μπει ο σπόρος της αμφιβολίας στο μυαλό και ο πειρασμός της εγκατάλειψης. 

 

 

Μπορείς ακόμα και να συνδυάσεις την ανάγκη για ψυχαγωγία σε μια αργία με την άσκηση. Αντί για βάρη κάνε μια βόλτα με το ποδήλατο. Μπορείς ακόμα να φροντίσεις για την εκγύμναση του μυαλού σου με λίγο διαλογισμό και yoga. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι να κρατάς μια τέτοια ισορροπία κινήτρου και αποτελέσματος ώστε να βρίσκεις τον τρόπο να συνεχίζεις.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved