Νερό: 7 λόγοι για να πίνεις ένα ποτήρι με το που ξυπνάς

Το ότι το νερό κάνει καλό στον οργανισμό σου το ξέρεις, όμως ξέρεις ότι είναι και ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις τη μέρα σου;

Οι Ιάπωνες συνηθίζουν να πίνουν δυο ποτήρια νερό αμέσως μετά το πρωινό ξύπνημα, εκεί που Έλληνες συνηθίζουμε να ετοιμάζουμε τον πρώτο καφέ της ημέρας. Σύμφωνα με την ιαπωνική παράδοση το νερό με το πρωινό ξύπνημα θεωρείται ως η καλύτερη άμυνα του οργανισμού για μια σειρά από ασθένειες όπως ο καρκίνος. 

 

 

Η Ιαπωνία είναι η χώρα με το υψηλότερο προσδόκιμο ζωής στον κόσμο και στα νησιά της ζουν πάνω από 50.000 αιωνόβιοι Ιάπωνες. Ανεξάρτητα από το κατά πόσο επιβεβαιώνεται η ιαπωνική παράδοση, οι ειδικοί συνηγορούν ότι το νερό κάνει καλό με το πρωινό ξύπνημα και τα 7 κυριότερα ευεργετήματά του περιγράφονται στις παρακάτω εικόνες.

 

 

Ακόμα κι αν οι Ιάπωνες δίνουν μεγαλύτερη βάση στο θαυματουργό νερό αμέσως μετά το πρωινό ξύπνημα, τα όσα θετικά κάνει στον οργανισμό σου το κάνουν μια εύκολη συνήθεια που αξίζει εντάξεις στην καθημερινότητά σου. Μπορείς να πιεις νερό και όση ώρα γίνεται ο πρώτος καφές της ημέρας για να μην χαλάσεις και τις ελληνικές παραδόσεις.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved